Επιστολή του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου στον Αντιπεριφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο για τη Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

0
4

12 Φεβρουαρίου 2018

Προς: Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ Χρήστο Μέτιο

ΘΕΜΑ: Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού

Αξιότιμε κ Περιφερειάρχα

Μετά λύπης σας περιγράφουμεότι το περασμένο Σαββατοκύριακο (10/11 Φεβ 2018)παρά την έντονη χιονόπτωση στην περιοχή η εικόνα ήταν άκρως απογοητευτική για τα ξενοδοχεία αλλά και τα κέντρα εστιάσεως.Τέτοιες μέρες περιμένουν προκειμένου να δουλέψουν και να ενισχύσουν το προσωπικό τους ταμείο οι παραγωγικοί φορείς του Νευροκοπίου και του ευρύτερου Νομού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ΧΚΦ είναι το μοναδικό στην Περιφέρεια ΑΜΘ και είναι ιδιοκτησία της. Έχει πλέον όλες τις απαραίτητες άδειες, έχει τα απαραίτητα σήματα και μπορεί να λειτουργεί νόμιμα.

Επίσης με την περσινή πετυχημένη λειτουργία του Φαλακρού, κερδίσατε την εμπιστοσύνη των σκιέραλλά και των ανθρώπων που αγαπάνε το βουνό. Με τη φετινή πλημμελή οργάνωση, τη μη ένταξη σε προτεραιότητα του 1.600.000 Ε, ή την καθυστέρηση των 74.000 Ε, κερδίσατε μόνο την αναξιοπιστία και την επιφυλακτικότητα των επισκεπτών σε ότι έχει σχέση με το Φαλακρό, οι οποίοι αναγκαστικά προτίμησαν επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα των προσπαθειών απασχολεί ιδιαίτερα τους επαγγελματίες του Νευροκοπίου αλλά και ολόκληρου του Νομού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος ένα ξενοδοχείο είναι κλειστό, επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τον τουρισμό ανοίγουν πλέον συγκεκριμένες μέρες, ταβέρνες υπολειτουργούν και όλα αυτά συνέπεια των παραπάνω.

Είναι απογοητευτικό οι επαγγελματίες που προσφέρουν θέσεις εργασίαςνα μην δουλεύουν για πλημμελείςχειρισμούς τωνπολιτικών εκπροσώπων και όχι για φυσικά αίτια όπως π.χ. έλλειψη χιονιού.

Ευελπιστούμε ότι θα λυθούν οποιεσδήποτε πολιτικές και προσωπικές διαφορές προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

        Με σεβασμό

Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου                           Χρήστος Τσέρνιος

Πρόεδρος                                                 Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτικής Κοινότητας                                       Κάτω Νευροκοπίου

Κάτω Νευροκοπίου                                                                     

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας