ΔραμΟινοΓνωσία 2018

0
5

«Έναρξη Δραμοινογνωσίας 2018»

Στο πλαίσιο της Δραμοινογνωσίας 2018 ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, αναφέρει: «Για ακόμη μια χρονιά ξεκινάει ένα μεγάλος θεσμός του τόπου μας, μια μεγάλη γιορτή γεύσεων, πλαισιωμένη από ποικίλες δράσεις. Φυσικά αναφέρομαι στη γνωστή σε όλους Δραμοινογνωσία.

Η καρδιά του οίνου χτυπάει στη Δράμα, στην πρωτεύουσα του κρασιού, με τους φιλόξενους κατοίκους, με τους πολυάριθμους αμπελώνες, με τους γνώστες και τεχνίτες του κρασιού. Η Δραμοινογνωσία αναδεικνύει την περιοχή μας, την ιστορία, την παράδοσή, τη μοναδική φύση μας και την κουλτούρα αιώνων που με επιμέλεια φροντίσαμε να διατηρήσουμε αναλλοίωτη στο χρόνο.

Πρόκειται για ένα τουριστικό γεγονός που φέρνει πλήθος επισκεπτών στον τόπο μας και στα οινοποιεία της Δράμας, που ενισχύει την αγορά της Δράμας, την οικονομική δραστηριότητα και συμβάλλει στην ανάπτυξη. Η ελκυστικότητα του δραμινού οίνου που στηρίζεται στη μοναδική ποιότητα της παραγωγής, θέτει τη Δράμα στο κέντρο της καρδιάς του κόσμου του κρασιού. Εξάλλου για εμάς τους Δραμινούς ο οίνος αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού μας και μέσα από τα μονοπάτια του, συνδεόμαστε με την αρχαία ιστορία του τόπου μας.

Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας στη μεγάλη γιορτή του οίνου που περιβάλλεται από πλήθος εκδηλώσεων δραμινών οινοπαραγωγών, δραμινών φορέων και συλλόγων. Καλωσορίζουμε τη Δραμοινογνωσία 2018 και γιορτάζουμε τον οίνο».

 

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας