Δράμα: Εκδήλωση για τη συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

0
10

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου με τον Δήμο Δράμας καθώς επίσης και τη δρομολόγηση χρήσεως της Καπναποθήκης Πορτοκάλογλου, στην οδό Περδίκκα, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας θα έχω την τιμή να ανακοινώσουμε επίσημα με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκο Παππά, και τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Βασίλη Καρδάση την έναρξη της συνεργασίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου με τον Δήμο μας καθώς επίσης και τη δρομολόγηση χρήσεως της Καπναποθήκης Πορτοκάλογλου, στην οδό Περδίκκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βουλευτή Δράμας, κ. Χρήστο Καραγιαννίδη για τη πολυσήμαντη συμβολή του στη δημιουργία Σχολής Κινηματογράφου στη Δράμα, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, κ. Ανέστη Τερζή, τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Βασίλη Καρδάση, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, κ. Αντώνη Παπαδόπουλο, την εταιρία Raycap και προσωπικά τον κ. Αποστολίδη, και όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτήν τη συνεργασία.

Είναι αλήθεια ότι επί σειρά ετών απαίτηση των Δραμινών ήταν η ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής. Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η ίδρυση Σχολής Κινηματογράφου, η αναβάθμιση της Καπναποθήκης στην οδό Περδίκα με την μελέτη από τη εταιρία Ρέικαπ επιβεβαιώνουν ότι η Δράμα αλλάζει σελίδα. Η Δράμα εξελίσσεται, προοδεύει, αναπτύσσεται και μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς της 7ης Τέχνης.

Σας καλώ λοιπόν, όλους και όλες να μοιραστούμε αυτή τη σπουδαία στιγμή για την περιοχή μας, για τη Δράμας τη Δευτέρα 4 Ιουνίου στις 10.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου μας».

Ακολουθήστε μας στο facebook: