Δράμα: Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου: Αστραπιαία εισβολή δραστών – Άρπαξαν χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν

Τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Δράμας πραγματοποιήθηκε διάρρηξη, με τους δράστες να εισβάλλουν αστραπιαία στο κατάστημα και να σπάνε τις βιτρίνες.

Οι ληστές άρπαξαν όσα χρυσαφικά και κοσμήματα υπήρχαν στις προθήκες χωρίς να εισβάλλουν στο εσωτερικό του κοσμηματοπωλείου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με ένα αυτοκίνητο χωρίς να τους δει κάνεις και πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο η αξία των κλοπιμαίων να μην έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους κάτοικους της περιοχής, οι ληστές έδρασαν τόσο γρήγορα που οι κάτοικοι δεν πρόλαβαν να δουν πόσοι ήταν, είδαν όμως το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, εντοπίζοντας ένα παρόμοιο όχημα σε κοντινή απόσταση. Έπειτα ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά της αστυνομίας, αλλά στην περιοχή Κουδούνια της Δράμας οι ύποπτοι ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν ακολουθώντας κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη.

Πηγή: pagenews.gr


Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης