15.8 C
Drama
Κυριακή, Μάιος 26, 2019

Αρχική Plus Απίστευτα Αντικείμενα από το barista-shop.gr που θα Ενθουσιάσουν τους Λάτρεις του Καφέ

Απίστευτα Αντικείμενα από το barista-shop.gr που θα Ενθουσιάσουν τους Λάτρεις του Καφέ

- Διαφήμιση -

Αν κι εσείς είστε λάτρεις του καφέ τότε θα λατρέψετε μερικά από τα παρακάτω αντικείμενα που μπορείτε να προμηθευτείτε ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τον καφέ σας ή για να τα κάνετε δώρο σε φίλους που ξέρετε πως αγαπάνε πολύ τον καφέ.

 

Hario Syphon Technica Συσκευή Απόσταξης TCA-5

Ένας πολύ καθαρός και γευστικός τρόπος προετοιμασίας καφέ. Χρειάζεται λίγη εξάσκηση στην αρχή αλλά με τη βοήθεια online οδηγών και εκπαιδευτικών video γρήγορα θα εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες σας και θα ετοιμάζετε τον πιο γευστικό καφέ!

Η Συσκευή Απόσταξης Καφέ Hario Syphon Technica είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην εμφάνιση και φτιάχνει πολύ γευστικό και καθαρό καφέ. Η διαδικασία της προετοιμασίας με αυτόν τον τρόπο είναι γνωστή ως Προετοιμασία Καφέ σε Κενό. Είναι μια διαδικασία που απαιτεί κάποια εξάσκηση αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα δε θα εντυπωσιάζετε μόνο με τις ικανότητες σας αλλά και με το θαυμάσιο καφέ που θα φτιάχνετε.

Η Hario Syphon Technica είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για κάθε λάτρη του καφέ!

Δες το ΕΔΩ

Tiamo Syphon 3 Cups με Micro Gas Burner

To Syphon της Tiamo δεν είναι μόνο διασκεδαστικό και συναρπαστικό στην χρήση του, αλλά παράγει ένα καθαρό & ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αναδεικνύει τα διαφορετικά γευστικά χαρακτηριστικά του καφέ

Απλά τοποθετήστε νερό στον syphon και θερμάνετε το με τον gas burner. Οι υδρατμοί θα αναγκάσουν το νερό να ανέβει στην πάνω γυάλινο θάλαμο, όπου έχετε τοποθετήσει τον αλεσμένο καφέ. Αναδεύστε μια-δυο φορές. Ο χρόνος του brewing θα είναι μεταξύ 45 και 90 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια σβήστε το gas-burner. Μόλις γίνει αυτό ο καφές θα κάτσει στην κάτω γυάλα. Αφαιρέστε τον πάνω θάλαμο και σερβίρετε!

Δώστε προσοχή σε κάθε γουλιά, καθώς θα αλλάζει η θερμοκρασία κάθε γουλιά θα είναι διαφορετική!

Το syphon Tiamo μπορεί να παράγει έως και 375ml.

Loading...
Δες το ΕΔΩ

Hario V60 02 Ξύλινο Σετ – Olive Wood

 
To olive wood stand set της Hario περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται για να φτιάξετε ποιοτικό καφέ με την μέθοδο της εκχύλισης όπως το κάνουν οι γνώστες του καφέ με μέγιστο έλεγχο στην διαδικασία.
Με όλα όσα χρειάζεστε για το ιδανικό ποτήρι καφέ pour-over στην δική σας προτιμώμενη θερμοκρασία και χρόνο, ο μοναδικός σχεδιασμός του V60 επιτρέπει την συνεχή και άριστη ποιότητα καφέ.
Δες το ΕΔΩ
Σίτα KRUVE Sifter
 
 
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι coffee lovers ανά τον κόσμο,βρίσκονται στην αναζήτηση για την τέλεια κούπα καφέ, κάθε γραμμάριο καφέ, κάθε δευτερόλεπτο και κάθε κίνηση είναι πάντα σημαντική. Εκ κατασκευής, ο μύλος άλεσης, αλέθει τον κόκκο του καφέ σε ανομοιόμορφα μεγέθη, λεπτά (fine), μεσαία (medium), χοντρά (coarse).
 
Το Kruve Sifter λύνει το πρόβλημα από τα ανομοιόμορφα μεγέθη χρησιμοποιώντας ένα κλιμακωτό σύστημα κοσκινίσματος. Διαθέτει 12 διαφορετικές ανταλλακτικές σήτες και μας προσδίδει 66 διαφορετικούς συνδυασμούς. Η διαδικασία αυτή μας βοηθά στο να αφαιρέσουμε τα λεπτά μεγέθη (fines) τα οποία υπερεκχειλίζονται (over extracted) κατά την εκχύλιση του καφέ.
 
 
 

 

 
 
 
Δες το ΕΔΩ

Tiamo Ξύλινο Cold Water Coffee Dripper Tower 10cups

 
 
Το Drip Tower της Tiamo με ξύλινη βάση παράγει μέχρι και 10 φλυτζάνια καφέ (800-900ml). Γεμίστε το πάνω γυάλινο δοχείο με νερό και πάγο. Ρυθμίστε τον εκροέα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία φυσικής εκχύλισης την οποία μπορεί να ρυθμίσετε να διαρκέσει από 3-18 ώρες.
 
Η μέθοδος της αργής κρύας εκχύλισης μας δίνει έναν κρύο καφέ φίλτρου με πολύ πλούσιο σώμα με έντονα γευστικά χαρακτηριστικά & ιδιαίτερη γεύση.
Δες το ΕΔΩ
 

ROK Espresso Maker Χειροκίνητη Μηχανή Εσπρέσο

 
 
Μία βραβευμένη μηχανή εσπρέσσο η οποία σας επιτρέπει να νιώσετε την εμπειρία της χειροκίνητης παρασκευής εσπρέσσο, περνώντας το νερό μέσα από τον φρεσκοαλεσμένο καφέ, έτσι ώστε να ετοιμάσετε τον καφέ σας όπως ακριβώς τον θέλετε!
 
Κατασκευασμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας έχει εγγύηση 10 ετών!
 
Δες το ΕΔΩ

Hario Canister C Μύλος Άλεσης Καφέ

 
 
Ο μύλος άλεσης καφέ Hario Canister Coffee Mill C είναι ένας από τους πιο δημοφιλής μύλους άλεσης της Hario, σε ρετρό στυλ. Είναι εξοπλισμένος με κωνικούς δίσκους άλεσης, μεγάλο δοχείο κόκκων και αποσπώμενο, γυάλινο, δοχείο αλεσμένου καφέ. Έχει στιβαρή κατασκευή για αντοχή στο χρόνο και προσφέρει υψηλή απόδοση στην άλεση με τα κεραμικά κωνικά μαχαίρια που διαθέτει.
Ο μηχανισμός άλεσης μπορεί να αφαιρεθεί από τη γυάλινη βάση και χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καπάκι μπορείτε να αποθηκεύσετε τον αλεσμένο καφέ στο αεροστεγές δοχείο ή να τον πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε!
 
Ο μύλος άλεσης Hario Coffee Mill Canister C επίσης διαθέτει ελαστικό κάλυμμα στην βάση, το οποίο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και καθιστά την άλεση πιο εύκολη. Απολαύστε φρέσκο-αλεσμένο καφέ με τον παραδοσιακό τρόπο, αλέθοντας τους κόκκους αμέσως πριν πιείτε τον καφέ σας!
 
Το μέγεθος της άλεσης μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί έτσι ώστε να έχετε χοντροκομμένο καφέ για French press ή ψιλοκομμένο καφέ για drip και εσπρέσο. Ο αλεσμένος καφές συλλέγεται στο αεροστεγές γυάλινο δοχείο για εύκολη αποθήκευση και μελλοντική χρήση.
 
Δες το ΕΔΩ

Goat Story Mug Καφέ Αληθινό Δέρμα 350ml/12oz

 
 
Η κούπα Goat είναι μια μοναδικού σχεδιασμού κούπα καφέ. Το εργονομικό σχήμα της σας επιτρέπει να πιείτε μέχρι και την τελευταία γουλιά του καφέ σας.
 
Η κούπα μπορεί να φορεθεί στους ώμους ή να κρεμαστεί στην τσάντα σας χάρη στα δύο δερμάτινα λουριά που περιέχει η συσκευασία.
 
Ο δερμάτινος δακτύλιος λειτουργεί σαν θερμομονωτική λαβή αλλά και ως βάση για την κούπα σας!
 
 
Δες το ΕΔΩ
 
Δείτε περισσότερα στο www.barista-shop.gr

Top 10