ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση σε διωκόμενη εκπαιδευτικό, στην Ξάνθη

0
6

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ξάνθης, καθώς και την αντίστοιχη ανακοίνωση της ΔΟΕ σχετικά με αναπληρώτρια συνάδελφο, η οποία διώκεται ύστερα από μήνυση που της υποβλήθηκε από αστυνομικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, για απείθεια και συκοφαντική δυσφήμιση, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στην εκπαιδευτικό και ζητά:

1. Την άμεση παύση της ποινικής δίωξης.

2. Να μην ασκηθεί καμία πειθαρχική δίωξη σε βάρος της.

Θεωρούμε αδιανόητο σε μία διαφωνία που υπήρξε με ελεγκτή του ΚΤΕΛ -για το αν ισχύει ή όχι η εκπτωτική της κάρτα- να καλείται η αστυνομία, η οποία να προχωρά στη σύλληψή της και στη μεταφορά της στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, λες και επρόκειτο για εγκληματία!!!

Να σημειωθεί ότι η συνάδελφος εργάζεται ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Μουσικής και μετακινείται σε τέσσερις σχολικές μονάδες της περιοχής για την εκτέλεση των διδακτικών της καθηκόντων.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, έτσι ώστε να σταματήσει η οποιαδήποτε δίωξη κατά της συναδέλφου.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                    ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Αφήστε το σχόλιό σας