20.000 κιλά πρόσφερε παραγωγός πατάτας από το Κ. Νευροκόπι στους σεισμόπληκτους του Δήμου Ελασσόνας

Δείτε την ανάρτηση από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δράμας κ. Κυριακίδη Χρήστο:

Ταξιδέψαμε σήμερα το πρωί στη σεισμοπαθή περιοχή του Δήμου ΕΛΑΣΣΟΝΑ, για να παραδώσουμε στους πληγέντες δημότες της Ελασσόνας, 20τόνους πατάτες, μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΑΜΣΑΚΟΥ και την πολύτιμη χορηγία από την παραγωγό του Κ.Νευροκοπίου κα. Θεοπούλας Μπεναβίδου.
Οι πατάτες παραδόθηκαν προσωπικά στο Δήμαρχο ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ κ. Γάτσα Νικόλαο, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε την συνολική κατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας από τον σεισμό.
Παρόν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Διοικητικών Θεμάτων, κα. Καρκαβανίδου-Σκέρτα Ευφροσύνης, η οποία συντονίζει με μεγάλο αγώνα και τηρώντας τα αυστηρά πλαίσια της προστασίας από την εξάπλωση του κορονοιου, όλες τις διαδικασίες της συλλογής και διανομής των προϊόντων αυτών.
Η ανάρτηση του Δήμαρχου Δράμας κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου:

Surfe.be - Banner advertising service


Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Πως να κάνετε εξόρυξη Bitcoin!

0
Πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης CryptoTab; Το CryptoTab Browser είναι ένα δωρεάν ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης με πρόσθετη λειτουργικότητα για εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να εξατομικευτεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας με χιλιάδες διαθέσιμες επεκτάσεις για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του προγράμματος περιήγησης και να κάνετε...

Δείτε Επίσης