loading...

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26/12

→ 

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία ή μια υπέροχη έμπνευση. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική, όσο και… διακριτική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Να θυμάσαι μάλιστα ότι μπορεί να γίνεις στόχος ατόμων ή κυκλωμάτων του περιθωρίου.

Ερωτικά
Καλή είναι η… χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν, διατηρώντας την «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε εντάσεις ή αμφισβητήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε έναν φαύλο κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο, ωστόσο, από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά, αλλά δεν μιλάνε χωρίς να λάβουν κάποιο αντάλλαγμα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις φιλίες σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου,

Ερωτικά
Σήμερα, μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν, αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν, αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της δουλειάς σου, παίρνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να «δώσεις στόχο». Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να αποπροσανατολίσεις τους ανταγωνιστές σου.

Ερωτικά
Ο Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα «αίσθημα», είτε στον εργασιακό σου χώρο είτε με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Φαίνεται μάλιστα ότι όλα θα γίνουν εν κρυπτώ, κάτι που εγείρει και… υποψίες απιστίας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, εντυπωσιάζοντας ή «παραμυθιάζοντας», με την καλή έννοια, την παρέα σου και πολύ περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, επιβάλλεται να είσαι πιο εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που το απασχολεί, αφού μπορεί να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης.

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου αλλά και των μεθόδων που χρησιμοποιεί για να σε προσεγγίσει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, κάτι θα «παιχτεί» στα… κρυφά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις περιβάλλον. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν τεχνικά προβλήματα με τα υδραυλικά, την αποχέτευση, το γκάζι ή με έναν… απρόσκλητο εισβολέα! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού κατά πως φαίνεται έλκεις άτομα που σκοπεύουν να σε ξεγελάσουν.

Ερωτικά
Ο Άρης σε ωθεί να μείνεις σπίτι με τον άνθρωπό σου, ώστε να ζήσετε απρόσκοπτα τον έρωτά σας, ίσως μάλιστα αυτό να συμβεί κρυφά ή σε καθεστώς «παρανομίας». Αν όμως φιλοξενήσεις κι άλλο κόσμο, τότε θα υπάρξουν κάποια ερωτικά… παρατράγουδα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Κατά τα άλλα, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις και το πρόβλημά σου εστιάζεται στο ότι ενδέχεται να πέσεις θύμα ενός λάθους ή μιας κακής εκτίμησης. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως πάντα προς την σωστή κατεύθυνση ή τους κατάλληλους αποδέκτες.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου είναι να ζήσεις την πραγματικότητα, σαν ένα όνειρο που όλα γίνονται χωρίς να υπακούουν σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και δεν ορίζονται από όλες εκείνες τις «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν». Κι όσο κρατήσει αυτό, ας το χαρείς χωρίς δεύτερες σκέψεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορείς, ωστόσο, να προσδώσεις και μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική διάσταση στις δραστηριότητές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού γύρω σου… καιροφυλακτούν ποικίλα «αρπακτικά». Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί κάποιος/α να μεσολαβήσει κρυφά και υπέρ σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί.

Ερωτικά
Σήμερα, μπορεί να λάβεις ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης» ή αντίθετα να δείξεις εσύ τα αισθήματά σου με κάτι αντίστοιχο. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, αφού εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις όχι μόνον του «πραγματικού» κόσμου, αλλά και του… φανταστικού! Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κυμαινόμενη διάθεσή σου που σε πάει… πότε από εδώ και πότε από εκεί, χάνοντας τελικά «τα αβγά και τα καλάθια». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου για έναν «δικό σου» άνθρωπο, ίσως όμως να πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό».

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, δείχνει δύσκολο το να συγκρατηθείς μπροστά στους απανταχού «πειρασμούς» κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού είτε για να σε… συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σε εκθέσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου δίνει πρόσβαση στους «γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα», βοηθώντας σε να αλιεύσεις πληροφορίες και να προετοιμαστείς για εκείνα που έρχονται, στα πλαίσια μιας… αντικατασκοπίας! Ίσως όμως νοιώσεις «προδομένος/η» από ένα «δικό σου» άτομο.

Ερωτικά
Ας μην θεωρείς ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, αφού στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, είτε θετικά είτε αρνητικά. Εδώ ισχύει μάλιστα το «τίποτε δεν είναι τυχαίο»!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου. Γι’ αυτό, καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αποφεύγοντας βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις.

Ερωτικά
Το κλίμα γύρω σου γίνεται πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεσή σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις. Ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να σου δώσει την αιτία και την αφορμή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειές σου. Ίσως όμως να αξίζει τον κόπο, αφού θα γνωρίσεις άτομα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και μπορούν να σου προσφέρουν λύσεις στο «άψε- σβήσε». Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι ο καθένας έχει τους λόγους του και δεν το κάνει «για την ψυχή της μάνας του»! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει το τοπίο» στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι φρόνιμο να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ερωτικά
Προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να ξεκαθαριστεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι αν βέβαια βρεθείς σε αδιέξοδο, ε τότε «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής άλλου/ης κι αν θες πραγματικά να προστατευτείς από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οφείλεις να «ακούσεις» την διαίσθησή  σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε «θέματα» στις μετακινήσεις σου, πρόσεξε λοιπόν μη γλιστρήσεις, προνόησε για την καλή λειτουργία των υδραυλικών κι αν βρεθείς στα χιόνια, τήρησε όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σου υπόσχεται μια ερωτική ζωή, διανθισμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για «υπερβολές». Ζήσε, λοιπόν, αυτό που σου προσφέρεται χωρίς δεύτερες σκέψεις

 

 

→ 

Αφήστε το σχόλιό σας

Σχετικές δημοσιεύσεις