Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοια σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μια αρχικά «φιλική» διαφωνία μπορεί να λάβει ακραίες διαστάσεις και μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά, αν δεν είσαι έτοιμος να «τα βροντήξεις» και να χαράξεις μια νέα πορεία!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου, προσδίδοντάς του έναν πιο «ατμοσφαιρικό» χαρακτήρα. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες που με την σειρά τους θα προκαλέσουν οξείες αντιδράσεις, με συνέπεια να γίνετε «από δυό χωριά χωριάτες» με όσους/ες θεωρήσουν ότι θίγονται. Μπορεί ωστόσο να είσαι εσύ το θύμααυθαιρεσιών ή παραλογισμών στην ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, δεν θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη στις καθημερινές συναλλαγές σου αν δεν επιστρατεύσεις την διαίσθηση σου, αφού η λογική σου «κάνει νερά». Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε λάθη, αβλεψίες ακυρώσεις ραντεβού αλλά και στην εξαφάνιση εγγράφων, αντικειμένων ή αρχείων που χρειάζεσαι άμεσα.

Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού απειλείται η τάξη στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να βγουν στην φόρα κάποιες υπόγειες διεργασίες και πραγματικά ένας… θεός ξέρει τι θα υποπέσει στην αντίληψή σου και για ποια πρόσωπα θα χάσεις πάσα ιδέα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με «διάμεσο» τον Ερμή στον Λέοντα, ο Ποσειδώνας επηρεάζει τα οικονομικά σου και σε μια τέτοια συγκυρία, το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε ας μην τρέφεις αυταπάτες. Μπορείς ωστόσο να χαρίσεις κάτι, εμψυχώνοντας αυτόν/ην που το έχει ανάγκη.

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ρήξη με φίλο/η ή αγαπημένο/η, που με τις πράξεις ή τις επιλογές του/της θέτει σε κίνδυνο κάποιες από τις βασικές ισορροπίες της ζωής σου.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να πιστέψεις στο καλύτερο και να ευχηθείς, αφού το σύμπαν «ακούει» και θα ανταποκριθεί όταν έρθει η ώρα. Επιπλέον, σου επιτρέπει να αποτραβηχτείς από οτιδήποτε σε «λερώνει» αλλά και να κρύψεις τις αδυναμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κάνεις σχέδια που ως προς το πρακτικό μέρος τους κινούνται στην σφαίρα της ουτοπίας!

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να ταράξεις τα «λιμνάζοντα ύδατα» στην καριέρα σου αλλά μπορεί να προκαλέσει και μια απότομη αλλαγή των ισορροπιών σε αυτήν χωρίς την δική σου παρέμβαση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση», εσύ όμως κράτα ψηλά την αξιοπρέπειά σου και μην ανακατεύεσαι με τα «πίτουρα»!

Μπορείς φυσικά και να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις και να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες, αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση θα έχεις μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πιθανό να δεχθείς μια επίθεση που ξεπερνά τα όριά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να ενθαρρύνει την εκδήλωση ανθρωπιστικών τάσεων, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογο αντικείμενο. Από την άλλη πλευρά όμως, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε «παραμυθιάζουν» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, είναι πιθανό να προκύψει και μια επιτακτική όσο και απρόβλεπτη οικονομική ανάγκη ή να σου ζητηθούν πράγματα που θα σε φέρουν «άνω ποταμών»!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια τιμητική διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε ανεδαφικές αναζητήσεις ή σε κάνει εύπιστο σε «ταξίματα» χωρίς αντίκρισμα. Αντίθετα δείχνει πολύ πιο ασφαλές και αντιπροσωπευτικό το να καλλιεργήσεις τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντάσου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να «σπάσει» μια συνεργασία σου, ενώ σε ωθεί να υπερασπιστείς το δίκιο, είτε πρόκειται για το δικό σου, είτε όχι, να θυμάσαι όμως ότι έχεις να κάνεις με φανατικούς/ες που δρουν πέρα από κάθε λογική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας (και) με την δύναμη της φαντασίας σου. Επιπλέον σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον Άνθρωπο ή τις Τέχνες. Ωστόσο, ως προς τις πιο πρακτικές ενασχολήσεις σου υπάρχει ο κίνδυνος είτε να λαθέψεις, είτε να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στον χώρο της εργασίας σου, το πιθανότερο όμως είναι να ευνοηθείς από μια ανατροπή, καταλαμβάνοντας ένα νέο πόστο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις ή να χαρίσεις κάτι σε ένα πρόσωπο που δείχνει να περνά δύσκολα. Ως προς τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου όμως, ο Ερμής στον Λέοντα σου θυμίζει ότι από την στιγμή που ζεις σε έναν κόσμο που έχει για «θεό» του το χρήμα, θα συναντάς άτομα που κάνουν οτιδήποτε αθέμιτο για να το αποκτήσουν.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πιθανό να προκύψει μια ακραία διαμάχη με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί ή δεν πράττει σύμφωνα με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ότι είναι να κάνεις, κάνε το… μόνος/η σου, αφού με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις συνεργασίες σου μέσω του Ερμή, αν ποντάρεις σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις. Αν μάλιστα αρχίσει να σε «πολιορκεί» κάποιος/α, επίμονα, σίγουρα κρύβει κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνει κι ίσως επιδιώκει να σε παγιδεύσει.

Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, απαιτούν την άμεση ενεργοποίησή σου, είναι σκόπιμο όμως να κινηθείς κι εσύ έξω από νόρμες και κανόνες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται να έχεις κατακλυστεί από ένα «κύμα» αισιοδοξίας και ρομαντισμού, κάτι που δεν σε βοηθά να δεις καθαρά την πραγματικότητα, από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να συμβάλλει θετικά όταν έχεις να κάνεις με κάποιον/α που τα βλέπει όλα «μαύρα», αφού δίπλα σου θα αναθαρρήσει.

Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου κι ένας λόγος παραπάνω είναι το ότι το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες κι ενοχλητικές καταστάσεις στην «συνήθη» καθημερινότητά σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις