Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 4/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Με την αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα, στο εργασιακό σου περιβάλλον τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται, γι’ αυτό πριν κάνεις τις κινήσεις σου, φρόντισε να αποκτήσεις μια γνώση του παρασκηνίου. Επιπλέον, οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου από μολύνσεις, αλλεργίες και τοξικές προσβολές.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον/α, που θα «κολλήσει» αμέσως μαζί σου αλλά και να «τα σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη που αυθαιρετεί. Ακόμη, η συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή παρέα μπορεί να συνδυαστεί με ακρότητες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα σε θέλει πιο «καλλιτέχνη» στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην έμπνευση και την διαίσθησή σου. Επιπλέον όμως, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά, φρόντισε για την καλή τους υγεία, είτε την σωματική, είτε την ψυχική.

Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο δυναμικό σε κοινωνικά και επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που αναπόφευκτα θα σε φέρει σε σύγκρουση με αντίπαλα συμφέροντα. Επιπλέον, ο τρόπος ζωής σου μπορεί να γίνει αρκετά έντονος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα σε καλεί να μην προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση και να προστατέψεις τους οικείους αλλά και τον χώρο σου από δόλιες πρακτικές, ιδιαίτερα αν γίνει κάποια κοινωνική εκδήλωση σε αυτόν. Επιπλέον, προνόησε για το ενδεχόμενο διαρροών στα υδραυλικά αλλά και τα συστήματα ψύξης.

Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για ταξίδια ή σεμινάρια, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση, που θα σε ξεσηκώσει ή να ξεκινήσεις τον δικό σου «ανένδοτο» αγώνα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα σου επισημαίνει πως στον περίγυρό σου κυριαρχούν τα ψέματα, οπότε έχε τον νου σου. Επιπλέον, τίθεται ένα θέμα… προσανατολισμού στις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν έγγραφα που χρειάζεσαι άμεσα ή να ακυρωθεί μια δράση σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση των οικονομικών σου, έστω και μέσα από έναν δανεισμό, που «θα σου λύσει τα χέρια», από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προβείς σε αχρείαστες σπατάλες για να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου.

 

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθώνή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «μούφα». Επιπλέον, μην μπεις καν στον κόπο μιας οικονομικής συνεργασίας.

Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί μια αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων, μέσα από διαδοχικές παλινδρομήσεις και αλλαγές των δεδομένων στις σχέσεις και τις συμμαχίες- συνεργασίες σου και βέβαια δεν αποκλείεται να προκύψουν και καταστάσεις… ροκ!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα μπορεί μεν να «απογειώσει» την έμπνευσή σου και να σε βοηθήσει να πετύχεις το «θαύμα», σε ζητήματα ωστόσο που εμπλέκονται συμφέροντα σε κάνει να εθελοτυφλείς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς, είτε κάποιων εκμεταλλευτών!

Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε μια «αναμπουμπούλα» στα εργασιακά σου, που μάλλον απορρέει από μια αντιζηλία αν όμως εκμεταλλευτείς τις συμπάθειες προς το πρόσωπό σου και τον ερωτισμό που εκπέμπεις, τελικά θα βγεις κι από πάνω!

 

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα σε καλεί να προσέξεις περισσότερο το τι… τρως και πίνεις, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου. Επιπλέον, φαίνεται πως στην δουλειά σου κάποιος/α που δεν υποψιάζεσαι παίζει παιχνίδια στην πλάτη σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, προσδίδοντας στην καθημερινότητα σου έναν μάλλον… ζωηρό χαρακτήρα με τα «πάνω» σου και τα «κάτω» σου! Πρόσεξε ωστόσο μήπως ένα «παιχνίδι» ανταγωνισμών ή εγωισμών εξελιχθεί σε κάτι που θα αφήσει πληγές εκατέρωθεν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα καθιστά επιτακτικό το να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σίγουρα δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις και πίσω από τα κάθε λογής ιδεολογήματα και οράματα κρύβονται συμφέροντα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να προσφέρεις κοινωνικό ή φιλανθρωπικό έργο.

Παράλληλα ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει ενδοοικογενειακές έριδες κι αν δεις ότι το πράγμα «ξεφεύγει», μην αποπειραθείς καν να παρέμβεις, τουλάχιστον μέχρι να καταλαγιάσουν τα πάθη και οι εγωισμοί!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα είναι εύκολο να κάνεις κάποια «μεγαλοπρεπή» γκάφα, πρόσεξε λοιπόν μήπως εκτεθείς ανεπανόρθωτα στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις μια ηγετική μορφή στον χώρο των τεχνών ή της θρησκείας-φιλοσοφίας.

Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να προσδώσει ένα ζωηρό χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με… αναπόφευκτη συνέπεια την αύξηση των εντάσεων, είτε για καλό είτε όχι. Επιπλέον μπορεί να σου ασκηθεί λεκτική βία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα «θολώνει το τοπίο» στην καθημερινότητά σου, καθιστώντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου επιρρεπείς σε λάθηαστοχίες και ακυρώσεις. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α γνωστός/η ή συγγενής σε «παίζει» με ψέματα, το ίδιο ωστόσο μπορείς να κάνεις κι εσύ, προκειμένου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου απελευθερώνει τις οικονομικές σου δυνατότητες, με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ αλλά και να αρχίσεις τις… σπατάλες! Στον αντίποδα όμως πρόσεξε μήπως σου αρπάξουν κάτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα δεν είναι ότι το καλύτερο για τα οικονομικά σου και καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ιδιαίτερα αν βασίζονται σε φήμες κι όχι σε πραγματικά δεδομένα. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας απάτης ή μπεις στην διαδικασία να κυνηγάς χίμαιρες.

Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο παθιασμένο/η στις επιδιώξεις σου κι είναι πιθανό να ηγηθείς μιας προσπάθειας, πρόσεξε ωστόσο μήπως κακώς εννοούμενοι ανταγωνισμοί και εγωισμοί απομακρύνουν από κοντά σου ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σε στήριζε σε όλα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Δήμητρας-Ποσειδώνα θέτει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ανεξάρτητα από το τι «σου φαίνεται», είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου κορυφώνονται, ενώ μπορεί να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία!

Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σου δώσουν μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ίσως όμως και να «βγάλει» ένα έντονο θέμα υγείας.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις