Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 28/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε γεμίζει ενθουσιασμό, που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί απότομα μια φιλία σου, ενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις παραβατικές πρακτικές.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε απρόσμενες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με τα θεωρητικά «σίγουρα» να μην αποδίδουν και τις εκπλήξεις να σου προσφέρουν απροσδόκητα οφέλη! Επιπλέον, είναι πιθανό να αγοράσεις ή να σου χαρίσουν κάτι σπάνιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς αλλά και να σου μπουν εμπόδια από άτομα που δεν περιμένεις.

Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου συνεχίζει να κινείται ανατρεπτικά, κάτι που θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σου και τα παίρνεις ως δεδομένα. Από την άλλη πλευρά όμως καλείσαι να δείξεις ότι έχεις κι εσύ… δικαίωμα στις τρέλες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου τονώνει τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, θα χρειαστεί ωστόσο να δώσεις μάχες για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μια αλματώδη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα ή μια ακραία κατάσταση στην ζωή ενός συγγενή σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει απότομα τα δεδομένα είτε στην υγεία σου, είτε στα εργασιακά σου γι’ αυτό έχε σε πρώτη ζήτηση τις όποιες εναλλακτικές σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου, θα σου προσφέρει την ευκαιρία που αναζητούσες για να αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που είναι συνάμα ιδιοφυή και «παλαβά» αλλά ίσως και να προκαλέσει μια ξαφνική διακοπή φιλίας, με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα. Επιπλέον, αναμένονται ακρότητες ή αυθαιρεσίες σε μια συλλογική προσπάθεια.

 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να «πατήσεις πόδι» και να αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Για τον ίδιο λόγο βέβαια μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να «τριφτείς» με άτομα που έχουν «αιρετικές» απόψεις, κάτι που θα θέσει σε δοκιμασία τις πεποιθήσεις αλλά και τις ισορροπίες σου. Μπορεί ακόμη να βιώσεις ακραίες καταστάσεις αλλά και να αλλάξεις ρότα στην καριέρα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών. Ίσως μάλιστα να εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε βοηθά να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου. Επιπλέον μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να κάνεις ένα απρόσμενο ταξίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται. Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η σε σχέση με τις ανάγκες σου κι είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστα έξοδα.

Από την άλλη πλευρά όμως αναμένονται και κάποια απρόσμενα έσοδαπου θα ισοφαρίσουν τις όποιες απώλειες, αν μάλιστα κυνηγήσεις την έκπληξη ή κινηθείς αντισυμβατικά, η τύχη σου θα είναι πολύ πιο… εμφανής!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον οίκο των σχέσεών σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ξαφνική διακοπή σε μια συνεργασία, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει ένα «δυσπρόσιτο» ή ιδιότροπο άτομο που θα σε στηρίξει σε ένα εγχείρημά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να μάθεις ακόμα περισσότερα για ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συμπορευτείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου. Στις μετακινήσεις σου ωστόσο πρόσεξε ό,τι… πετάει!

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο, σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να αλλάξεις τα δεδομένα στην δουλειά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής. Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου καλό είναι να αλλάξεις τακτική, υιοθετώντας μια πειραματική εφαρμογή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου αυξάνει τις πιθανότητες ενός κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου «την πέσει» κάποιο «αρπακτικό».

Παράλληλα, ο Ουρανός στον οίκο της δημιουργικότητάς σου αναδεικνύει τις πιο εξεζητημένες αναζητήσεις σου, θα φέρει ωστόσο και διαφοροποιήσεις από πλευράς σου, που θα ενοχλήσουν όσους/ες σε έχουν μάθει… αλλιώς! Επιπλέον ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα σε σοκάρει με τις επιλογές του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα! Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να… υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο τρόπου ζωής, ενώ κινδυνεύεις και από πτώσεις αντικειμένων από ψηλά.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι ή την οικογένεια σου, προκειμένου να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, ανεξαρτήτως κόστους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική «κίνηση ματ». Επιπλέον, μπορεί να ευνοηθείς από μια ανατροπή των δεδομένων.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο προσδίδει μια σπανιότητα ή ιδιαιτερότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είτε αυτό αφορά στα μέσα που χρησιμοποιείς, είτε στον προορισμό σου. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε έχε τον νου σου για δυσάρεστα απρόοπτα. Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις και τεχνικές.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις