Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό απελευθερώνει τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν θα λείψουν και οι αχρείαστες αγορές, ιδιαίτερα αν πρώτα δρας και μετά σκέφτεσαι!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει σε μια υπόθεση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει με τον ορθό τρόπο και πρέπει να διορθωθούν. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν εμπόδια και «εμπλοκές» σε ένα περιουσιακό θέμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μάλιστα μια «ευκαιριακή» συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά «να σου λύσει τα χέρια»

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τεχνικές γνώσεις ή δεξιότητες που απέκτησες στο παρελθόν αφού θα σου χρειαστούν άμεσα. Όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με συγγενείς και γείτονες, φαίνεται να προκύπτουν καταστάσεις που θα σε στενοχωρήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου κι ίσως κάποια στιγμή να «τα παίξεις» από την εναλλαγή των δεδομένων. Φρόντισε ωστόσο να… ξαποστάσεις και να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αναθέτοντας σε άλλους τις πιο κοπιαστικές εργασίες.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε πιέζει να επιλύσεις ένα οικονομικό ζήτημα που «τραβάει» σε μάκρος κι ίσως τελικά εξαναγκαστείς να κάνεις υποχωρήσεις ώστε να αποτρέψεις δυσάρεστους περιορισμούς και… αποκλεισμούς!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα ένα συναισθηματικό «άνοιγμα» να σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο προνοητικό/η και μετρημένο/η σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα, αφού εδώ προέχει η τήρηση της δεοντολογίας. Επιπλέον, καλό είναι να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, αναλαμβάνοντας αν χρειαστεί αρχηγικό ρόλο στις εξελίξεις κι όχι να γίνεις το άτομο που θα κάνει όλη την «βρώμικη δουλειά», χωρίς μάλιστα να σου αναγνωριστεί!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει στο να υπάρξουν νέα κι ευχάριστα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ανεξάρτητα με το αν προς στιγμή θα επικρατήσει μια «αναμπουμπούλα» που θα σε ξεβολέψει. Ίσως μάλιστα να κάνεις πιο «luxury» τον χώρο σου ή να προμηθευτείς κάποια οικιακά αξεσουάρ για να ανταποκριθείς στις ανάγκες ενός σημαίνοντος επισκέπτη.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε μυστικές διαβουλεύσεις για κάτι που απαιτεί μια όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Επιπλέον δείχνει σκόπιμο να περιορίσεις κάθε ανθυγιεινή συνήθειά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό διανθίζει την καθημερινότητά σου με… περισσότερα πήγαινε-έλα, ειδήσεις και κουτσομπολιά, πέρα όμως από «τις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας» θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και κάποια μυστικά της οικονομικής ζωής. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα μέσον που θα σου λύσει τα χέρια.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε «δοκιμασμένες» φιλίες και συλλογικές δράσεις, αφού είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείς από άτομα ή φορείς, που δεν τίμησαν τις προσδοκίες ή την εμπιστοσύνης σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό «φουντώνει» την καταναλωτική σου διάθεση κι ίσως προβείς σε κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό, καλό είναι όμως να αναζητήσεις και έσοδα, ώστε να μην διαταραχθεί ο ισολογισμός σου. Ίσως μάλιστα να φανείς και εξαιρετικά τυχερός/η σε αυτήν την προσπάθειά σου!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι για να εκπληρώσεις τις κοινωνικές ή επαγγελματικές φιλοδοξίες σου θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποια «υπόλοιπα» από το παρελθόν και κυρίως να είσαι εντάξει με τις τυπικές υποχρεώσεις σου, αφού για αυτές θα κριθείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματά σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το… χαρείς, μένοντας όμως μακριά από «καταστροφικά» πάθη και ζήλειες! Επιπλέον, αν δοκιμάσεις την τύχη σου μπορεί να αμειφθείς πλουσιοπάροχα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε ωθεί να επανεξετάσεις μια νομική υπόθεση ή να καλύψεις κάποια κενά στην επιμόρφωσή σου. Στις μετακινήσεις, τα ραντεβού και τα ταξίδια σου όμως, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις, ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» ιδέες και εμπνεύσεις. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω κι αν σε πρώτη φάση θορυβηθείς από ένα σύμπτωμα.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε πιέζει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα αλλά και να περιορίσεις τις ορέξεις σου προβαίνοντας σε έναν εξορθολογισμό των δαπανών σου, αφού τα «κουκιά» δεν βγαίνουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν την φάση είναι σκόπιμο να αφήσεις στην άκρη τις επιφυλάξεις σου (ιδίως τις ηθικές) και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, αφού πίσω από μια «πόρτα» που σου ανοίγεται μπορεί να κρύβονται άλλες… δέκα!

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο περιπλέκει κάπως τις συνεργασίες σου, ανακινώντας θέματα που θεωρούσες ότι έχουν λήξει, ωστόσο αυτό το «πισωγύρισμα» θα σε βοηθήσει να τα διευθετήσεις αρτιότερα. Ίσως μάλιστα να καταφύγεις σε μια παλιά όσο και δοκιμασμένη επιλογή προσώπου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια απτή βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, αλλά και να «λάμψεις» με την παρουσία σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε πιέζει να επανεξετάσεις κάποια θέματα που αφορούν στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα αφορμή γι’ αυτό να είναι τεχνικά ζητήματα ή το ότι ένα πρόσωπο που είχες επιλέξει για βοηθό, δεν μπορεί ή δεν θέλει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο διάβα σου συμπαθητικά ήενδιαφέροντα πρόσωπα, που σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες σου, ενώ ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αναζωογονήσει.

Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια ή μια αίσθηση απόρριψης αλλά μην το βάζεις κάτω! Επιπλέον, σε ωθεί να αφήσεις στην άκρη κάθε τι που δεν συνδυάζεται με ένα πρακτικό όφελος, ίσως μάλιστα ένα χόμπι σου να γίνει και μια κύρια επαγγελματική απασχόληση για σένα.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις