Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ένα σοβαρό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, αφού δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι προσωπικό αλλά για προβλήματα ή ανάγκες ενός κοντινού σου προσώπου αλλά και σε αυτήν περίπτωση οι πιέσεις που θα δεχθείς δεν είναι αμελητέες.

Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε θέλει επιφυλακτικό απέναντι σε κάθε πρόταση συνεργασίας, ιδιαίτερα αν δεν κατοχυρώνεσαι τυπικά. Παράλληλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως μάλιστα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να σε «φορτώσει» και με υποχρεώσεις άλλων.

Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου αλλά και τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Πριν λοιπόν ασχοληθείς με το οτιδήποτε, τσέκαρε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει. Παράλληλα, δώσε προσοχή και στην υγεία σου, κόβοντας μια κακή συνήθεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αιτιάσεις ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη!

Επιπλέον, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορείς μεν να προετοιμάσεις ή να διερευνήσεις ένα επενδυτικό εγχείρημα αλλά αν αποπειραθείς να το δρομολογήσεις άμεσα θα πέσεις επάνω σε ατυχίες και εμπόδια, αφού η τύχη σου είναι «στα κάτω της».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι και μια ισχυρή αντένδειξη για συμφωνίες ή συνεργασίες  Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειά σου.

Αν πάλι φιλοξενήσεις ή δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κουραστείς «τζάμπα και βερεσέ», αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου, όχι όμως για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων αλλά τις δικές σου.

 

ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει». Αντίθετα σε… συμφέρει να παραμείνεις «εντός των τειχών», κάνοντας δουλειές που έχουν μείνει πίσω.

Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει υπερβολικό φόρτο εργασίας, επειδή κάποιος/α δεν είναι σε θέση να αναλάβει τις ευθύνες του/της. Παράλληλα, καλό είναι να κόψεις από μόνος/η σου συνήθειες που επιβαρύνουν την υγεία σου, πριν σου το επιβάλλει η πραγματικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου συνιστά να επικεντρωθείς σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να είσαι «εντάξει» με τις υποχρεώσεις σου κι ας… στενοχωρήσεις φίλους/ες και αγαπημένους/ες.

Εξ άλλου, τα προσωπικά σου δεν πρέπει να συνδεθούν με τα οικονομικά σου. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι μάλλον θα βρεις πρόθυμους αγοραστές.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, ποντάροντας τόσο στο φιλότιμό σου, όσο και στις… ενοχές που θα σου φορτώσουν! Ακόμη όμως κι αν πιεστείς από ένα πρόσωπο που δύσκολα μπορείς να του πεις «όχι», φρόντισε να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις προϋποθέσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην προβείς σε αισθητικές παρεμβάσεις… επάνω σου, αφού θα έχεις φτωχά αποτελέσματα. Αντίθετα όμως, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα μπορέσεις να συμβουλέψεις ορθά όσους/ες έχουν κάποιο πρόβλημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σου βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου.

Επιπλέον, μια πιεστική ανάγκη σε κάνει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ένα πρόσωπο που δρα στο παρασκήνιο «βάζει λόγια» σε μια προσωπική σου υπόθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, τα οικονομικά σου περνούν από «στενωπό», και μάλλον πρέπει να περιορίσεις τις ορέξεις σου. Ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, που κοιτούν αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον τους «ποντάροντας» στο φιλότιμό σου, «παίζει» ωστόσο και το ενδεχόμενο να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου τα πράγματα δεν «τραβάνε» και κάποιοι δεν σηκώνουν… χωρατά, έχοντας πάρει την ζωή τους πολύ στα σοβαρά!  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις ακόμη κι αν τα κάνεις όλα «τέλεια».

Ίσως μάλιστα το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να σε φέρει ενώπιον αυστηρών «κριτών», που δεν σου βρίσκουν κανένα ελαφρυντικό, με συνέπεια να προσπαθείς διαρκώς να αποδείξεις τα… αυτονόητα, χάνοντας πολύτιμο χρόνο! Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε εργασίες που πρέπει να γίνουν κι έχουν μείνει πίσω.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Αντίθετα, οι ευθύνες σου και οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται και το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να τις παρακάμψεις εύκολα.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία. Επιπλέον, αν προκύψει κάτι με την υγεία σου, δες το σαν μια αφορμή για να κόψεις βλαβερές συνήθειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου οφείλεις να «παίξεις άμυνα» απέναντι σε πιέσεις, τόσο στα οικονομικά σου, όσο και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αποφεύγοντας μάλιστα να μπλέξεις τον ένα τομέα με τον άλλον. Αυτό σημαίνει … όχι δανεικά κι όχι «χάρες» σε βάρος των συμφερόντων σου.

Όσον αφορά δε τις καθαρά δικές σου οικονομικές βλέψεις καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι, αφού η τύχη σου… λείπει διακοπές! Μπορείς όμως να προβείς σε μια πώληση ή την διάθεση των αποθεμάτων σου.  Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στις φιλίες σου.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις