Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο, αφού αναμένονται επισκέπτες. Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η σε ένα μέρος όπου θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε βάζει να… φαντάζεσαι διάφορα σε σχέση με τις προθέσεις των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο… πονηρός της υπόθεσης!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει κόσμο στο σπίτι σου και με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν όμορφα κι ωραία. Καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται στον χώρο σου, αφού οι προθέσειςτους δεν είναι αγαθές, έχοντας κατά νου να εκμεταλλευτούν την καλή σου προαίρεση!

Επιπλέον, η ημέρα δεν συστήνεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά θέματα, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει τίποτε από όσα συμφωνηθούν. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο ενισχύει την επιθυμία σου για επικοινωνία αλλά και για ταξίδια ή εκδρομές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στον Λέοντα σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα.

Παράλληλα, φαίνεται να επικρατεί μια χαλαρότητα στην διαχείριση των οικονομικών σου κι είναι εύκολο να εξανεμιστούν χρήματα για «χαζούς» λόγους. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει και σε έξτρα έσοδα, ίσως μάλιστα αποκτήσεις και αγαθά που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με το ότι είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων θα φέρει κοντά σου άτομα που νοιάζονται για σένα αλλά και κάποια άλλα επικριτικά, που θα πούνε τα… λογάκια τους, κάτι όμως που ποσώς σε ενδιαφέρει από την στιγμή που εσύ περνάς όμορφα!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε κάνει ακόμη πιο «ψυχοπονιάρη/α» και ενθαρρύνει τον ανθρωπισμό ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις κάτι από αφηρημάδα.

 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε χαλαρώνει κι έχοντας απαλλαγεί από περιττά άγχη, θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το μεγαλείο σου! Επιπλέον σε εμπνέει, ενισχύοντας συνάμα τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, κάτι που… αυτομάτως σε μεταφέρει «επί σκηνής» για να δώσεις ένα ακόμη «σόου».

Ωστόσο σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας θα υπάρξουν λάθη και παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να σου αποκαλύψει μυστικά ή λεπτομέρειες του παρασκηνίου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπευτικές μεθόδους, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου.

Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που αποπνέουν μια ζεστασιά, είτε ασχολούνται με σοβαρές υποθέσεις, είτε όχι.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, προκειμένου να προσεγγίσεις ένα ισχυρό άτομο κι εδώ σίγουρα η πολιτική του να λες μισές αλήθειες, θα συμβάλλει για ακόμη μια φορά στο να γίνεις πιο προσιτός/η και… συμπαθής!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συναθροίσεις και τις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι το «ενοχλητικό», από την άλλη πλευρά όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λαθέψεις στην κρίση σου για κάποιον/α, κάτι που μπορεί να έχει… συναισθηματικές συνέπειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια σύγχυση σχετική με ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες, από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπει να «περάσεις» την άποψή σου για ένα κορυφαίο ζήτημα, έστω και με ψέματα!

Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν, ίσως μάλιστα να ανοίξει ένας κύκλος σπουδών. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση αλλά και να περάσεις «γεμάτα» σε ένα ταξίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τα ψέματα και τις ασάφειες στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου αναμένονται λάθη και μπερδέματα.

Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Καρκίνο αίρει περιορισμούς και ανασφάλειες σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο «άνετος/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου. Εξ άλλου θα έχεις κι εσύ τα «τυχερά» σου, ενώ αναμένεται να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πιο πλήρης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σε υποστηρίζουν και είναι στο πρόγραμμα μια συμφωνία ή συνεργασία, που όμως καλό είναι να παραμείνει στα πλαίσια μιας αλληλεγγύης, χωρίς να μπερδευτούν οικονομικά ζητήματα.

Κι αυτό γιατί ο Ερμής στον Λέοντα σου τονίζει κάτι που ήδη γνωρίζεις καλά, ότι δηλαδή στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση, οπότε πριν πειστείς να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε συμπεριφέρεσαι ως «ονειροπόλος» είτε ως «εμψυχωτής» κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για την συνέχεια, έστω κι αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όποια σχέδια για το μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν. Ωστόσο, ο Ερμής απέναντί σου δεν προσφέρεται για συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς ή απλά να «δραπετεύσεις» από τα τρέχοντα προβλήματα της δουλειάς σου και να αφοσιωθείς σε εκείνα που γεμίζουν την ψυχή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «σου κάνουν τον καλό» στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους και θα το βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια αλλεργία ή μια ενόχληση που δεν έχει προφανή αιτία.

Παράλληλα βέβαια, νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα σε ανανεώνουν, ενώ η επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα θα σου αφήσει μια αίσθηση ευτυχίας. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να «παίξεις» αλλά και να δημιουργήσεις κάτι που καθρεφτίζει τον εσωτερικό σου κόσμο.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις