Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο αποφασιστικό σε σχέση με εκείνα που θέλεις ή… δεν θέλεις, αφού ενδεχόμενες παλινδρομήσεις θα επιφέρουν μια σχετική σύγχυση στα οικονομικά σου. Μικρό το… κακό πάντως, αφού τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν υπέρ σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε… δακρύβρεχτες ιστορίες με «κίνδυνο» να απολέσεις προσωρινά την ορθή κρίση σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλει η επαφή σου με άτομα που «κουβαλάνε» άσχημες μνήμες από το παρελθόν ή κάποιο μεγάλο οικογενειακό δράμα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού σίγουρα θα σου χρειαστούν για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Προσπάθησε ωστόσο να μην άγεσαι και φέρεσαι από συναισθηματικά «καπρίτσια».

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο ή «αδρανή» εξοπλισμό, μπορεί ωστόσο και να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική δραστηριότητα του παρελθόντος σου. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, ακολούθησε μια παραδοσιακή θεραπεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ είναι σκόπιμο να περιορίσεις τις εξωτερικές δράσεις σου και να μείνεις για λίγο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα σου».

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μέρη με τα οποία «κάτι» σε συνδέει συναισθηματικά ή να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, είτε διά ζώσης, είτε μέσω ενός μηνύματος. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με την Παράδοση ή μνημεία πολιτισμού, που «μιλάνε» στην ψυχή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο κοινωνικό ή ομαδικό, ανεξάρτητα με το αν αρχικά κάποια πράγματα στους άλλους σε ενοχλούν ή σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα τελικά να συνάψεις μια νέα φιλία ή να συμμετάσχεις σε μια ομαδική προσπάθεια.

Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί σε μια παρελθοντολογία, η οποία ωστόσο δεν πρέπει να εξαντληθεί σε μια στείρα ανασκόπηση για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος αλλά να λάβει και πιο δημιουργικές διαστάσεις, ιδιαίτερα στην καριέρα σου, μέσα από την υιοθέτηση και εφαρμογή παλιών δοκιμασμένων λύσεων.

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα επαναφέρει στην καθημερινότητά σου καταστάσεις του παρελθόντος, όχι όμως για «να κλάψεις τον μακαρίτη» αλλά για να εντοπίσεις όλα εκείνα που κουβαλούν τις επιπτώσεις τους στο «σήμερα», ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Επιπλέον, μπορεί να αναβιώσει μια συνεργασία του παρελθόντος αλλά και να εντρυφήσεις σε αρχαίες γνώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και μέρα που είναι, μια εκδρομή φαντάζει ως το ιδανικό σενάριο, από πλευράς σου ωστόσο είναι καλό να προσανατολιστείς και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα κληροδότημα ή ένα δώρο συναισθηματικής αξίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σε κάνει και πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι στις στερήσεις των άλλων, μέχρι του σημείου να σε εκμεταλλευτούν!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικονομική αστάθεια αλλά και σε μια δική σου σπασμωδική καταναλωτική συμπεριφορά, οπότε καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσουν δράσεις κι ενδιαφέροντα με τα οποία είχες καιρό να καταπιαστείς.

Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο τόσο απέναντι στα προβλήματα των άλλων, όσο και για κάποιες δικές σου προσωπικές υποθέσεις, κάτι που επιτείνει την αναποφασιστικότητά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο», οπότε πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε στρέφει σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπείες, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην αποκάλυψη λεπτομερειών γύρω από μια παλιά οικογενειακή σου υπόθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, πολλά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους και καλό είναι να τους έχεις «από κοντά», έστω κι αν διαφωνείς μαζί τους σε βασικά ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς το καθεστώς των σχέσεων και των συνεργασιών σου είναι «κυμαινόμενο», οπότε πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε στρέφει σε παραδοσιακές τεχνικές ή θεραπείες, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην αποκάλυψη λεπτομερειών γύρω από μια παλιά οικογενειακή σου υπόθεση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως μόνον για να διασκεδάσεις μαζί τους αλλά και για να βγάλεις κάτι χρήσιμο ή να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους, κάτω από το δικό σου ρεαλιστικό πρίσμα. Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου κορυφώνεται, κάτι που σου δίνει το δικαίωμα να φτάσεις έναν σημαντικό στόχο σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να προβείς σε ανακατατάξεις στον χώρο σου αλλά και να διευκρινίσειςτις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, έστω κι αν χρειαστεί «να σπάσεις μερικά αβγά»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο κοντά στους οικείους σου, ακόμη κι αν κατά την διάρκεια της ημέρας υπάρξουν εξελίξεις που θα σε… απομακρύνουν από αυτούς ή θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση. Επιπλέον, τα «οικοκυρικά» είναι για σήμερα μια από τις βασικές προτεραιότητές σου, πολύ περισσότερο αν δεχθείς επισκέψειςστον χώρο σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος αλλά εντείνει και τον υποκειμενισμό σου, με κάποιες λεπτομέρειες να «σκεπάζουν» τελικά οτιδήποτε άλλο συμβαίνει γύρω σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, σε καλεί να διευθετήσεις ποικίλεςλεπτομέρειες της καθημερινότητας σου αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «βυθιστείς» και σε μια εσωστρέφεια, εξ αιτίας μιας συναισθηματικής φόρτισης, που σε εμποδίζει να δεις τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις τους.

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα σε καλεί να «ξεθάψεις» και να αξιοποιήσεις παλαιά αντικείμενα, ενώ οι οικονομικές υποθέσεις σου θα εξελιχθούν υπέρ σου, αν έχεις για οδηγό σου ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις