Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29/7

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις ή παλινδρομήσεις, που θα κρατήσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να σε εμπλέξει σε «αλλόκοτες» καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι/ες και είναι πιθανό είτε να εκνευριστείς, είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Ακόμη, «παίζει» μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου ή με ένα ισχυρό πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως μην «το τραβήξεις», αφού κανείς δεν θα βγει κερδισμένος/η από αυτήν την διαδικασία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια αναδιάταξη του χώρου σου αλλά και μια «παρένθεση» ως προς την διαμονή σου, που θα κρατήσει μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να κάνεις μια αλλαγή πορείας, τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στην καριέρα σου.

Όσο άβολο όμως κι αν είναι αυτό το… καθήκον, αποτελεί για την ώρα, την μόνη βιώσιμη λύση, αφού σε διαφορετική περίπτωση, τα προβλήματα αντί να λυθούν, θα ενταθούν. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη ευελιξία και αποδέξου την νέα πραγματικότητα στην ζωή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές της καθημερινότητάς σου, ώστε να μην χάσεις χρόνο με υποθέσεις που δεν αξίζουν τον κόπο σου.

Κι αυτό γιατί αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές κι οι μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να «τρέχεις»! Επιπλέον, μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που δεν τηρούν κανόνες και δεοντολογία, με συνέπεια να τσακωθείς μαζί τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και… μπόλικη ταλαιπωρία! Παράλληλα και η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, όπου… δυστυχώς, είναι πιθανό να προκύψει μια έντονη διαφωνία ή να αναγκαστείς να αμυνθείς απέναντι  στις επιβουλές κάποιων  «αρπακτικών» για τα κεκτημένα σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως δώσε προτεραιότητα στις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν άμεσα, αποφεύγοντας κάθε είδος ρίσκου.

 

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου  σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις ή παλινδρομήσεις, που θα κρατήσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να σε εμπλέξει σε «αλλόκοτες» καταστάσεις που δημιουργούν άλλοι/ες και είναι πιθανό είτε να εκνευριστείς, είτε να πληγωθείς από την συμπεριφορά τους.

Ακόμη, «παίζει» μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη σου ή με ένα ισχυρό πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως μην «το τραβήξεις», αφού κανείς δεν θα βγει κερδισμένος/η από αυτήν την διαδικασία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση, ύστερα βέβαια από κάποια… πισωγυρίσματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, οφείλεις ωστόσο να λάβεις υπόψη σου τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει. Επιπλέον είναι πιθανόν να ασχοληθείς με μαστορέματα, ενώ οι συνθήκες παραπέμπουν και στην άθληση σου, καλό είναι όμως να ασχοληθείς με κάτι που ήδη γνωρίζεις, ώστε να μην «καείς στο ζέσταμα»!

 

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion κι όλα αυτά έχουν ένα καλοκαιρινό άρωμα αφού θα συνεχίσουν να συμβαίνουν μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου.

Παράλληλα και στο σήμερα, η Σελήνη στον Υδροχόο απειλεί να διαταράξει τις συναισθηματικές ισορροπίες σου και την σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Την ίδια στιγμή μάλιστα θα βρεις περισσότερη ανταπόκριση από κάποιον/α «ξένο/η», κάτι βέβαια που θα σε βάλει σε δίλημμα για το που τελικά θα… ενδώσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου περιπλέκει τις εξελίξειςστην καριέρα σου, αναδεικνύοντας μια σειρά από προαπαιτούμενα που πρέπει να καλυφθούν.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο, μια οικογενειακή ένταση ή μια σχετικά σοβαρή ζημιά στον χώρο σου, μπορεί να ταράξει την καθημερινότητα σου και να ανατρέψει τα σχέδιά σου, αν όμως κρίνεις πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις μιας ουσιαστικής αποκατάστασης των ισορροπιών είναι προτιμότερο να περιμένεις και να μην βιάσεις τα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να «ξεσκονίσεις» γνώσεις και δεξιότητες που παρέμεναν σε «αχρηστία», στις επαφές και τις μετακινήσεις σου όμως, αναμένονται ποικίλες αναποδιές.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας, καλό είναι ωστόσο να μην βιαστείς, ούτε να αγνοήσεις αντικειμενικούς περιορισμούς. Επιπλέον, αν οδηγήσεις ή ταξιδέψεις να θυμάσαι ότι δεν αρκεί μόνον η δική σου προσοχή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μπορεί να «μπλοκάρει» προσωρινά μια πηγή εσόδων. Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι την ίδια στιγμή, η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να «κυνηγήσεις» το χρήμα, αν όμως πάρεις κάποιο ρίσκο το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει».

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια «άγρια» σύγκρουσησυμφερόντων και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική, αφού αν κοντράρεις «στα ίσα», τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μέχρι τις 20 Αυγούστου είναι πιθανό να «κολλήσουν» μια σειρά από δραστηριότητες. Επιπλέον, απαιτείται η επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας, αφού όπως σου παρουσιάζεται τώρα έχει ατέλειες.

Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει… ασυγκράτητο/η, ίσως όμως είναι προτιμότερο να παραμείνεις αδρανής, παρά να υποστείς τις συνέπειες μιας δράσης σε λάθος στιγμή, ελλοχεύει μάλιστα κι ο κίνδυνοςενός ατυχήματος. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ιδιαίτερες κλίσεις σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου και την αντικατάσταση εργαλείων ή συσκευών, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Παράλληλα, μπορεί να σου προκύψουν υποχρεώσεις «από το πουθενά», ωστόσο η αίσθηση που έχεις ότι γίνεσαι «πιόνι» άλλων δεν είναι της φαντασίας σου!

Πέρα όμως από τις ίντριγκες, η Σελήνη στον Υδροχόο ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κι ένα θέμα υγείας, γι’ αυτό προσπάθησε να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά προνόησε και για την δική τους ασφάλεια.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr


Σχετικές δημοσιεύσεις