Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 6/8

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε καλεί να αφήσεις στην άκρη ότι σε προβληματίζει και να χαρείς την ζωή σου, κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια ικανοποίηση από έναν «δικό σου» άνθρωπο, ενώ θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, αφού η τύχη σου «πιάνει ταβάνι»! Πρόσεξε μόνον τον τρόπο που θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας να σπαταλήσεις τις ευκαιρίες σου.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται είτε με την δουλειά, είτε με την υγεία σου, ενώ μπορεί να σου φέρει κι ένα… pet!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διευρύνει τους προσωπικούς και οικογενειακούςορίζοντές σου κι ύστερα από όλα αυτά που θα συμβούν έχεις κάθε δικαίωμα να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα μέλος της οικογένειάς σου, ενώ ευνοείται και η πρόθεσή σου να αποκτήσεις ένα ακίνητο ή να αναμορφώσεις τον χώρο σου..

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πιο λειτουργικές τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, μέσα από μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με το διαδίκτυο και τα προβλήματά του ή με τα επιστημονικά ενδιαφέροντά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διανθίζει με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Αν πάλι έχεις «βάλει στο μάτι» κάποια συσκευή, ή ένα αξεσουάρ, είναι πολύ πιθανό να σου το χαρίσουν, γι’ αυτό μην… βιάζεσαι να ξοδευτείς για την απόκτησή του!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να κάνει την… τελευταία της κίνηση, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις τάξη στον χώρο σου και να υιοθετήσεις πρακτικές λύσεις που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου αλλά και την συμβίωσή σου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις δουλειά για το σπίτι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου, αφού υπάρχει μια αυξημένη ροπή στις σπατάλες. Αν πάλι θέλεις να δοκιμάσειςτην τύχη σου, πραγματικά αξίζει να το κάνεις!

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου και να κρατήσεις τους τύπους στις συναλλαγές σου, αφού έτσι θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για ένα εργασιακό θέμα σου ή μια υπόθεση ιατρικού ενδιαφέροντος.

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε φέρνει πολύ κοντά σε μια μεγάλη διάκριση ή επιτυχία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να ελέγξεις την γενναιοδωρία σου, αφού με την κεκτημένη ταχύτητα που θα αποκτήσεις δεν αποκλείεται να κεράσεις όλο το… μαγαζί! Από την άλλη πλευρά βέβαια κάθε όμορφη στιγμή αξίζει τέτοιου είδους «παρεκτροπές», έστω κι αν «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα».

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να επεξεργαστείς τα οικονομικά δεδομένα σου κι αν κρίνεις πως απαιτούνται διορθώσεις δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον/α ειδικό. Επιπλέον, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι όμορφο και χρήσιμο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία θα συμβάλλει σε μια σειρά από ευκολίες σε θέματα υγείας ή στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και σε αποκαλύψεις μυστικών, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα, αρκεί βέβαια να μην πρόκειται για δικά σου θέματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο. Αν πάντως ψάχνεις για δουλειά, μην αρνηθείς μια πρόταση που θα σου γίνει.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η ημέρα προσφέρεται για την διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων και την αρχειοθέτηση υλικού. Επιπλέον, θα αξιοποιήσεις μικρά μυστικά ομορφιάς νοικοκυροσύνης και καθαριότητας!

 

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με πρόσωπα που έχουν κύρος και οικονομική ισχύ, θα υπάρξουν ωστόσο και γνωριμίες που… δηλώνουν περισσότερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα, γι’ αυτό μην δίνεις βάση σε «πληθωρικές» υποσχέσεις, που αποσκοπούν μόνον στο να σε εντυπωσιάσουν.

Επιπλέον βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς σε μια ομάδα ή παρέα, που θα σου προσφέρει πολλές στιγμές γέλιου και χαράς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε στρέφει σε τεχνικά και εργασιακά ζητήματα, που πρέπει να επιλυθούν, ενώ πολλαπλά οφέλημπορεί να προκύψουν από μια «κούρα» υγείας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία η τύχη σου κορυφώνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να… αποδεχθείς τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται! Φυσικά, θα χρειαστεί να εκτεθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά στην συγκεκριμένη φάση σε συμφέρει, αφού θα αναδειχθούν τα προτερήματά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, σίγουρα θα υπάρξουν και στιγμές σχετικής αμηχανίας, αφού κάποιοι/ες θα κάνουν «χωρατά» που σε… ξεπερνούν!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα συνδράμει θετικά στο έργο σου με τις ειδικές γνώσεις που κατέχει και θα σε μυήσει σε αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σε κάνει να… φαίνεσαι πιο πολύ από αυτό που είσαι, κάτι όμως που δεν σε «χαλάει» καθόλου, από την στιγμή που συνδυάζεται με όμορφες στιγμές. Πρόσεξε μόνον μήπως τελικά υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που είσαι διατεθειμένος/η να υλοποιήσεις. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να πλαισιωθείς από άτομα που ξέρουν την δουλειά τους και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους. Ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν συγκεκριμένες λύσεις ή βοήθειες στην εργασία σου αλλά και στο σπίτι, ιδιαίτερα αν προκύψει η αναγκαιότητα κάποιων τεχνικών διορθώσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Δία είναι βέβαιο πως θα σε προσεγγίσουν άτομα που υπόσχονται πολλά και πραγματοποιούν λίγα, αυτό όμως δεν πρέπει να «σκιάσει» την τύχη που σε περιτριγυρίζει και η οποία μπορεί να αποτυπωθεί σε μια σημαντική οικονομική επιτυχία.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου αλλά και στις τεχνικές αρρυθμίες που θα σε ταλαιπωρήσουν, ιδιαίτερα αν η χρήση του διαδικτύου σου είναι απαραίτητη. Επιπλέον, μπορεί να ανταλλάξεις πληροφορίες για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί αλλά και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα στα εργασιακά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και προς την θετική κατεύθυνση, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόταση που θα σου γίνει, βάζοντας στην άκρη τις πιο «ποιοτικές» αναζητήσεις σου. Ίσως μάλιστα η επαφή σου με ένα ισχυρό πρόσωπο να αποβεί καταλυτική.

Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να… συνεχίσεις να είσαι τυπικός/η στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αφού μια «ασήμαντη» για τους άλλους λεπτομέρεια, μπορεί να κρίνει πολλά υπέρ σου. Επιπλέον η ζωή σου μπορεί να γίνει απλούστερη με την χρήση αυτοματοποιημένων συναλλαγών και γενικότερα του διαδικτύου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες, αφού όλα εκείνα που συμπεριλαμβάνονται στις αρμοδιότητές σου μπορεί τελικά να γίνουν και χωρίς την δική σου ανάμειξη. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την συγκυρία, αν μάλιστα σου προταθεί μια νέα θέση ή δουλειά, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς κι ας… γκρινιάζουν κάποιοι/ες!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο μια επαγγελματική συνεργασία φαίνεται να έχει θετικά και πρακτικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Αν ωστόσο υπογράψεις μια συμφωνία μην αμελήσεις να κοιτάξεις και τα «ψιλά» γράμματά της, ώστε να μην βρεθείς προ απροόπτου.


Σχετικές δημοσιεύσεις