Χαλάει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

→ 

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή (26-11-17) τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά Ελλάδα. Τη νύχτα πιθανόν θα επηρεαστούν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

Loading...

Τη Δευτέρα (27-11-17) τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, και η δυτική Στερεά Ελλάδα και πιθανόν και η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κακοκαιρία θα επεκταθεί στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στην Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας θα επηρεαστούν η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, ενώ μέχρι τη νύχτα η κακοκαιρία θα πλήξει και τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα χιόνια αναμένεται να πέσουν αρχικά στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

→ 

Σχετικές δημοσιεύσεις


loading...