Νέα γκέλα για την Δόξα Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας

→ 

Νέα γκέλα υπό το βλέμμα του Κωστένογλου

Ακόμα ένα ματς που η Δόξα Δράμας άφησε βαθμούς! Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ανατρέψει το γρήγορο γκολ του Καρακατσάνη, εντούτοις ο Απόλλων Λάρισας βρήκε τον τρόπο να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Δράμα!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Καρακατσάνη αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Κάσες ισοφάρισε για την Δόξα. Μία Δόξα που βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί στο 61′ με τον Κουσκουνά μετά από ασίστ του Γουνδουλάκη. Ομως στο 63′ ο Ιβανίδης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Το ματς παρακολούθησε από την κερκίδα ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Νίκος Ιωσηφίδης): Μένκα, Σιώπης (87′ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Οστοϊτς, Γκότοβοτς, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (79′ Λίτσκας), Κάσες (58′ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυρίας (64′ Κάνουλας), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (70′ Συράκος), Ιβανίδης (83′ Γ. Ανδρέου)

→ 

Σχετικές δημοσιεύσεις


loading...