Αυτές είναι οι γυναικείες συμπεριφορές που θεωρούν σέξι οι άντρες

Τα περισσότερα πράγματα πάνω σε μια γυναίκα αρέσουν στους άντρες και μπορεί να τους αυξήσουν την διάθεση και για άλλα πράγματα, όμως λίγα είναι αυτά που θα θεωρήσουν σέξι και θα λειτουργήσουν ως διεγερτικό. Παρακάτω θα βρεις τις συμπεριφορές των γυναικών που κατά κύριο λόγο θεωρούν οι άντρες ότι είναι σέξι.

Περισσότερα

Οκτώ σεξουαλικές φαντασιώσεις που δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει

Αν θεωρείς ότι η σύντροφός σου δεν έχει τις δικές της απαγορευμένες φαντασιώσεις γύρω από το σεξ είσαι γελασμένος. Το πιθανότερο είναι να μην στις αποκαλύψει ποτέ, είτε γιατί μπορεί να αισθάνεται άβολα είτε γιατί μπορεί να σκέφτεται την αντίδρασή σου.

Περισσότερα

Οι γυναίκες αποφάσισαν: Τα 20 χαρακτηριστικά που κάνουν τον τέλειο άνδρα

Πάνω από 1.000 γυναίκες περιέγραψαν πώς θέλουν να είναι ο σύντροφός τους σε συμπεριφορά, προσωπικότητα, δεξιότητες και εξωτερική εμφάνιση. ερισσότερες από 1.000 γυναίκες συμμετείχαν σε έρευνα και αποκάλυψαν ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ποθητό.

Περισσότερα

Τα 6 πράγματα που λατρεύουν οι άντρες να τους κάνεις αλλά δεν το παραδέχονται

Είτε μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε, είτε είστε μαζί του σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν μικρά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες που οι άντρες λατρεύουν… (κρυφά)! 1. Βάζεις το κεφάλι σου στο στήθος του για να ξαπλώσεις Είτε είστε στον καναπέ και βλέπετε μαζί τηλεόραση, είτε είστε ξαπλωμένοι μετά από μια δύσκολη μέρα, για τον άντρα αυτή η κίνηση του δίνει είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα. Ο άντρας -και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ- θέλει να νιώθει προστατευτικός και αυτή η στάση (με τα χέρια του να σε αγκαλιάζει)…

Περισσότερα

Ζήλεια στη σχέση; Γιατί οι άνδρες και οι γυναίκες ζηλεύουν διαφορετικά;

Ζήλεια στη σχέση; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί ο σύντροφος σου ζηλεύει για μερικά πράγματα, μπορεί η απάντηση να είναι απλά πως οι άνδρες και οι γυναίκες βιώνουν διαφορετικά αυτό το συναίσθημα. Σε μελέτη από το Πανεπιστήμιο Chapman, στην οποία συμμετείχαν 64 χιλιάδες Αμερικανοί ενήλικες, βρέθηκε πως οι άνδρες ήταν πιο πιθανό να ζηλέψουν σχετικά με μια σ∈ξουαλική απιστία, ενώ οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να ζηλέψουν όταν πρόκειται για συναισθηματική απιστία. 

Περισσότερα

Οι κυριότερες σεξουαλικές φοβίες αντρών και γυναικών (λίστα)

Το σεξ είναι μια ιδιαίτερα ωφέλιμη και αναμφισβήτητα απολαυστική δραστηριότητα, όμως για πολλούς αποτελεί πηγή στρες, ενοχής ή ακόμη και φόβου.    Οι ανησυχίες σεξουαλικής φύσεως αφορούν θέματα όπως οι πιθανές συνέπειες της σεξουαλικής συνεύρεσης ή οι ανασφάλειες, με αποτέλεσμα το σεξ να είναι για ορισμένους συνυφασμένο κυρίως με αρνητικές παρά με θετικές σκέψεις.

Περισσότερα

Τα πράγματα που αγχώνουν ένα άντρα στη σχέση

Μπορεί να το παίζουν ψύχραιμοι και cool. Αλλά δεν είναι… Γιατί κάθε άντρας έχει τις δικές του ασφάλειες, ωστόσο υπάρχουν μερικοί γενικοί κανόνες που δεν πρέπει να τους παραβαίνεις. Ειδικά αν είστε σε σχέση γιατί θα τον ψάχνεις!

Περισσότερα

Απιστία mode: ON! Τι δουλειά κάνουν οι πιο άπιστοι άνδρες;

Την απιστία πολλοί αγάπησαν, τον άπιστο ουδείς. Σωστά κορίτσια; Όσες είχατε την ατυχία να βιώσετε την απιστία και να κληθείτε να αντιμετωπίσετε τη δύσκολη κατάσταση του να έχεις μπροστά σου τον άνθρωπο που ερωτεύτηκες και… σε «στόλισε» με τον χειρότερο τρόπο, περιμένοντας μια εξήγηση, ξέρετε από πρώτο χέρι ότι το συναίσθημα αυτό της απόρριψης δεν ξεπερνιέται (σχεδόν) ποτέ.

Περισσότερα

Η βία είναι βία, σε κάθε της έκφανση και μορφή…

Η βία είναι βία. Καταδικαστέα , απαράδεκτη, απάνθρωπη. Σε όποιον και να ασκείται, από όποιον και να ασκείται. Και ενώ συνεχώς γίνεται λόγος για τη βία ενάντια στις γυναίκες , πάντοτε η βία κατά των ανδρών είναι ένα θέμα που δεν αντιμετωπίζεται με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή. Διότι αφού ο άντρας υπερτερεί σε σωματική δύναμη από τη γυναίκα, πώς είναι δυνατόν να δεχτεί από εκείνη βία;

Περισσότερα

Σταματήστε τη γκρίνια, υπάρχει και η Παγκόσμια Μέρα του Άντρα!

Η χθεσινή Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας που γιόρτασε τα επιτεύγματα του ωραίου φύλου στον κόσμο και προώθησε την απαραίτητη ισοτιμία των δύο φύλων, έφερε και πολλά παράπονα στις βαλίτσες της.

Περισσότερα

Ούτε χιούμορ ούτε μούσι: Αυτόν τον άνδρα ερωτεύονται οι γυναίκες

Μπορούμε και να το πιστέψουμε. Στον έρωτα όλα επιτρέπονται, λένε. Δεν έχουν κι άδικο. Ακόμα κι εκείνα που πολλές φορές στα μάτια ενός τρίτου μοιάζουν ακατανόητα. Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων που ουδεμία σχέση έχουν εμφανισιακά ή… ηλικιακά. Κράτα αυτό το δεύτερο. Γιατί όπως αποδεικνύεται, η ηλικία ενός άνδρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις κατακτήσεις του. Τι εννοούμε; Ότι το λεγόμενο ”φαινόμενο George Clooney” αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης στα γραφεία των ψυχολόγων. Και υπάρχει λόγος. Σύμφωνα με έρευνα αμερικανικού Πανεπιστημίου που έλαβε χώρα το 2010 και…

Περισσότερα

Tο μυστικό που ελκύει τους άντρες!!!

Μετά από έρευνα που δημοσιεύτηκε στα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, βρέθηκε ποιο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό που βρίσκουν οι άντρες στις γυναίκες.

Περισσότερα

Μια γυναίκα εξομολογείται

Κόσμος γύρω μου. Αδιάφορος, χαοτικός. Κανένας δε γνωρίζει το όνομά μου, τη διεύθυνσή μου, την ηλικία μου. Ούτε κι εγώ ξέρω τίποτα για εκείνους όμως. Και όμως, νοιώθω πως τους κουβαλάω όλους, όλος ο κόσμος είναι ένα βάρος στην πλάτη μου. Δεν ξέρω τι μας συμβαίνει, γιατί δε με αγκαλιάζεις πια.

Περισσότερα

Η Mia Khalifa δίνει τις απαντήσεις που ψάχνουν όλοι οι άνδρες (Εικόνες)

H πρώην πλέον πορνοστάρ μας έλυσε πολλές απορίες σχετικά με θέματα που απασχολούν όλους τους άνδρες στο sex.

Περισσότερα

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός άνδρα που ασκεί κακοποίηση

Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα συνηθισμένο λυπηρό φαινόμενο που συναντάται πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών σπιτιών, ακόμα και οικογενειών που στα μάτια των πολλών φαντάζουν ευτυχισμένες.

Περισσότερα

8+1 λόγοι που οι άντρες χωρίζουν

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η επικοινωνία βασίζεται σε λάθος αποκωδικοποιήσεις μηνυμάτων. Συνήθως, ερμηνεύουμε χωρίς να έχουμε καταλάβει όσα μας έχει πει ο άλλος.

Περισσότερα

7 τρόποι που μπορούν να απογειώσουν και να κάνουν πιο σ∈ξι τη σχέση σου, εκτός κρεβατοκάμαρας!

Το σ∈ξ σε μία σχέση είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικό. Και σίγουρα μπορείς να βρεις μισή ώρα μέσα στη μέρα για να κάνεις σ∈ξ με τον/τη σύντροφο σου. Όμως είναι πραγματικά αρκετό ώστε να κρατήσει αμείωτη τη σ∈ξουαλική έλξη κι αυτήν την σπίθα που συναρπάζει τη σχέση σου;

Περισσότερα

Αγίου Βαλεντίνου: Πως θα εντυπωσιάσετε το ταίρι σας;

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μία ενδιαφέρον και σαρκαστική προσέγγιση της εικόνας που κάποιες φορές η κοινωνία δημιουργεί ως προς το πως οι γυναίκες εντυπωσιάζονται, το τι θέλουν από μία σχέση και το πως ένας άντρας μπορεί να κερδίσει την εκτίμηση των γυναικών.

Περισσότερα

Εσύ κάνεις έρωτα ή σεξ;

Το σεξ κυριαρχεί στη ζωή των περισσότερων , το ίντερνετ, η τηλεόραση, τα περιοδικά βρίθουν από ειδήσεις ή άρθρα σχετικά με αυτό. Ποια είναι η σχέση του με τον έρωτα όμως; Ποια είναι η διαφορά της λέξης κάνω σεξ από κάνω έρωτα;

Περισσότερα

4 πράγματα που εσύ βρίσκεις σέξι αλλά οι άντρες καθόλου

Εμείς οι γυναίκες έχουμε μία μανία να υπεραναλύουμε τα πάντα και να πλάθουμε ολόκληρα σενάρια ειδικά σε ότι αφορά στα ερωτικά,στο σ∈ξ και φυσικά στις στρατηγικές κατάκτησης ενός άντρα!

Περισσότερα