Άνδρες κοροϊδεύουν τις γυναίκες στο Instagram και το αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο Instagram περνάνε από κάποια τάση. Για παράδειγμα, φέτος είναι πολύ της μόδας οι φωτογραφίες με ζεστή κούπα καφέ, ενώ πέρυσι βλέπαμε παντού χέρια να ακολουθούν κάποιον.

Τολμούμε μάλιστα να πούμε ότι το Instagram είναι κυρίως γυναικεία υπόθεση. Τι γίνεται όμως όταν άνδρες παίρνουν αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα κορίτσια και τις κοροϊδεύουν;

Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό και χιουμοριστικό. Ο λόγος για τον λογαριασμό στο Instagram, «Bros Being Basic», όπου μερικοί άνδρες αναπαράγουν όλες τις φωτογραφίες που εμείς τα κορίτσια λατρεύουμε να μοιράζουμε στα social media.

«Η ιδέα γεννήθηκε όταν μια φίλη ανέβασε μια φωτογραφία #OOTD “outfit of the day” στο Instagram. Τότε αναρωτήθηκα για πρώτη φορά τι θα γινόταν αν οι άντρες άρχισαν να συμπεριφέρονται στο Instagram σαν τις κοπέλες;», αναφέρει η blogger Ashley Hesseltine μία από τις κοπέλες που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό.

Σε αφήνουμε να απολαύσεις τις φωτογραφίες και σε προκαλούμε να καταφέρεις να μην γελάσεις!

 

 

Feeling #thankful for good times with loved ones by the fireplace. 🙌🔥 And just checking @Shopbop to get ready for #BlackFriday sales. 😳 #blessed #family #friends #vino #pumpkinspiceyankeecandle #uggs #legs #thanksgiving #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bros Being Basic (@brosbeingbasic) στις

Nvm found him 🐠🍨😍@kmccarth_y @brosbeingbasic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bros Being Basic (@brosbeingbasic) στις
Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Σχετικές δημοσιεύσεις

agapate_allilous_lets_talk_about_love_with_eftix
loading...