Ο ΟƒΟ‰ΟƒΟ„ΟŒΟ‚ Ο„ΟΟŒΟ€ΞΏΟ‚ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± κάνΡτΡ αποτοξίνωση: ΀ι πρέπΡι Ξ½Ξ± Ο„ΟΟŽΟ„Ξ΅ - Proklitiko.gr - ΕιδΞ�σΡις ΞΊΞ±ΞΉ Ξ½Ξ­Ξ± Ξ³ΞΉΞ± τη Δράμα ΞΊΞ±ΞΉ ΟŒΟ‡ΞΉ μόνο!
Abito

ΔΡίτΡ Ρπίσης

recent

Ο ΟƒΟ‰ΟƒΟ„ΟŒΟ‚ Ο„ΟΟŒΟ€ΞΏΟ‚ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± κάνΡτΡ αποτοξίνωση: ΀ι πρέπΡι Ξ½Ξ± Ο„ΟΟŽΟ„Ξ΅







Σίγουρα γνωρί΢ΡτΡ ΞΊΞΉ ΡσΡίς τις διάφορΡς ΞΌΞ΅ΞΈΟŒΞ΄ΞΏΟ…Ο‚ αποτοξίνωσης του οργανισμού που Ρίναι διαθέσιμΡς στον Ξ·Ξ»Ξ΅ΞΊΟ„ΟΞΏΞ½ΞΉΞΊΟŒ ΞΊΞ±ΞΉ έντυπο ΀ύπο.


ΠροτΡίνουν αποτοξίνωση ΞΌΞ΅ ΡπίκΡντρο την Ξ±Ο…ΞΎΞ·ΞΌΞ­Ξ½Ξ· κατανάλωση σΡ νΡρό, Ξ� σΡ πολλούς χυμούς φρούτων ΞΊΞ±ΞΉ Ξ»Ξ±Ο‡Ξ±Ξ½ΞΉΞΊΟŽΞ½, Ξ� σΡ κάποια συγκΡκριμένη τροφΞ�.

Οι Ο€ΟΟŽΟ„Ξ΅Ο‚ λίγΡς ημέρΡς μπορΡί Ξ½Ξ± Ρίναι δύσκολΡς, αλλά ΞΌΟŒΞ»ΞΉΟ‚ “συνηθίσΡτΡ” ΞΊΞ±ΞΉ βΡλτιωθούν τα ΡπίπΡδα ΡνέργΡιας που έχΡτΡ, Ο„ΟŒΟ„Ξ΅ Ξ½ΞΉΟŽΞΈΞ΅Ο„Ξ΅ ΟŒΟ„ΞΉ έχΡτΡ κάνΡι πραγματικΞ� αποτοξίνωση.

΀ο Ο€ΟΟŒΞ²Ξ»Ξ·ΞΌΞ± έγκΡιται στο ΟŒΟ„ΞΉ, ΡπΡιδΞ� αυτές ΞΏΞΉ μέθοδοι αποτοξίνωσης δΡν υποστηρί΢ονται Ξ±Ο€ΟŒ Ξ­Ξ½Ξ±Ξ½ Ξ³Ξ΅Ξ½ΞΉΞΊΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ± Ο…Ξ³ΞΉΞ΅ΞΉΞ½ΟŒ Ο„ΟΟŒΟ€ΞΏ ΞΆΟ‰Ξ�Ο‚, μέσα σΡ 1-2 ΡβδομάδΡς ΞΏΞΉ Ο€Ξ΅ΟΞΉΟƒΟƒΟŒΟ„Ξ΅ΟΞΏΞΉ ΡγκαταλΡίπουν την προσπάθΡια Ξ³ΞΉΞ± αποτοξίνωση ΞΊΞ±ΞΉ Ρπιστρέφουν στις Ο€ΟΟŒΟ„Ξ΅ΟΞ΅Ο‚ συνΞ�θΡιές τους.

΀ι λέΡι Ξ· ιατρικΞ� ΡπιστΞ�ΞΌΞ·

Ξ— αποτοξίνωση Ρίναι ΞΌΞΉΞ± συνΡχΞ�Ο‚ διαδικασία που το ΟƒΟŽΞΌΞ± ΡκτΡλΡί φυσικά. ΀ο 75% της απΡνΡργοποίησης των Ο„ΞΏΞΎΞΉΞ½ΟŽΞ½ στον ΞΏΟΞ³Ξ±Ξ½ΞΉΟƒΞΌΟŒ διΡνΡργΡίται στο ΟƒΟ…ΞΊΟŽΟ„ΞΉ (Ξ�παρ) ΞΊΞ±ΞΉ το Ο…Ο€ΟŒΞ»ΞΏΞΉΟ€ΞΏ 25% στο έντΡρο.

Ξ‘Ο€ΟŒ την Ο€ΟΟŽΟ„Ξ· στιγμΞ� που δυνητικά ΡπιβλαβΡίς ουσίΡς Ρισέρχονται στο ΟƒΟŽΞΌΞ±, τα συστΞ�ματα αποτοξίνωσης του οργανισμού (τα οποία αποτΡλούνται Ξ±Ο€ΟŒ συγκΡκριμένΡς μΡταβολικές αντιδράσΡις) αρχί΢ουν Ξ½Ξ± “πιάνουν δουλΡιά”.

΀ι Ρίναι ΞΏΞΉ τοξίνΡς

Οι τοξίνΡς Ρισέρχονται στο ΟƒΟŽΞΌΞ± μέσω των ΡπΡξΡργασμένων Ο„ΟΞΏΟ†ΟŽΞ½ (κυρίως Ξ±Ο€ΟŒ Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ξ± ΞΌΞ΅ ΢άχαρη ΞΊΞ±ΞΉ Ξ»Ξ΅Ο…ΞΊΟŒ αλΡύρι), των φαρμάκων, του καπνίσματος, του αλκοόλ ΞΊΞ±ΞΉ της καφΡΐνης, ΞΊΞ±ΞΈΟŽΟ‚ ΞΊΞ±ΞΉ μέσω Ο€Ξ΅ΟΞΉΞ²Ξ±Ξ»Ξ»ΞΏΞ½Ο„ΞΉΞΊΟŽΞ½ Ο€Ξ±ΟΞ±Ξ³ΟŒΞ½Ο„Ο‰Ξ½, ΟŒΟ€Ο‰Ο‚ τα βαρέα μέταλλα ΞΊΞ±ΞΉ τα φυτοφάρμακα.

Επίσης Ρίναι Ο€ΞΉΞΈΞ±Ξ½ΟŒ το ίδιο το ΟƒΟŽΞΌΞ± Ξ½Ξ± παράγΡι τοξίνΡς. Ξ ΟΟŒΞΊΞ΅ΞΉΟ„Ξ±ΞΉ Ξ³ΞΉΞ± τα τΡλικά Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ξ± του φυσικού μΡταβολισμού, τις ΞΏΟΞΌΟŒΞ½Ξ΅Ο‚ του στρΡς ΞΊΞ±ΞΉ των Ο…Ο€ΞΏΟ€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ο‰Ξ½ της λΡιτουργίας των βακτηρίων που υπάρχουν στον ΞΏΟΞ³Ξ±Ξ½ΞΉΟƒΞΌΟŒ.

Ξ— αποτοξίνωση λαμβάνΡι Ο‡ΟŽΟΞ± σΡ 3 φάσΡις:

΀ροποποίηση: ΞŸΟΞΉΟƒΞΌΞ­Ξ½Ξ± Ξ­Ξ½ΞΆΟ…ΞΌΞ± συμβάλλουν σΡ ΡκΡίνΡς τις χημικές αντιδράσΡις ΞΌΞ΅ τις οποίΡς το ΟƒΟŽΞΌΞ± προσδιορί΢Ρι τις βλαβΡρές ουσίΡς (κυρίως μέσω ΞΏΞΎΞ΅ΞΉΞ΄Ο‰Ο„ΞΉΞΊΟŽΞ½ Ξ΄ΞΉΞ±Ξ΄ΞΉΞΊΞ±ΟƒΞΉΟŽΞ½) ΞΊΞ±ΞΉ δημιουργούν ασταθΡίς τοξικές ουσίΡς

ΕξουδΡτέρωση: Οι ουσίΡς αυτές πρέπΡι Ξ½Ξ± πΡριοριστούν Ξ±Ο€ΟŒ “συ΢Ρυκτές”, που τις “αιχμαλωτί΢ουν” ΞΊΞ±ΞΉ τις καθιστούν ακίνδυνΡς ΞΊΞ±ΞΉ διαλυτές, προκΡιμένου Ξ½Ξ± απορριφθούν φυσικά Ξ±Ο€ΟŒ το ΟƒΟŽΞΌΞ±


ΑποβολΞ�: ΀α τΡλικά Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ξ± αποβάλλονται Ξ±Ο€ΟŒ το δέρμα (ΞΉΞ΄ΟΟŽΟ„Ξ±Ο‚), τους πνΡύμονΡς (πτύΡλα), τα νΡφρά (ούρα) ΞΊΞ±ΞΉ της πΡπτικΞ�Ο‚ οδού (ΞΊΟŒΟ€ΟΞ±Ξ½Ξ±)

Οι ΞΏΟΞΌΟŒΞ½Ξ΅Ο‚ του στρΡς, τα φάρμακα ΞΊΞ±ΞΉ το κάπνισμα δημιουργούν πολλά Ξ­Ξ½ΞΆΟ…ΞΌΞ± της 1Ξ·Ο‚ φάσης. Χωρίς την συμπλΞ�ρωση των κατάλληλων ΞΈΟΞ΅Ο€Ο„ΞΉΞΊΟŽΞ½ ΞΏΟ…ΟƒΞΉΟŽΞ½ Ξ±Ο€ΟŒ ΞΌΞΉΞ± μΡγάλη ποικιλία Ο„ΟΞΏΟ†ΟŽΞ½, το ΟƒΟ…ΞΊΟŽΟ„ΞΉ ΡπιβαρύνΡται πάρα πολύ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±Ο…Ο„ΟŒ οδηγΡί σΡ φλΡγμονΞ� ΞΊΞ±ΞΉ άρα σΡ διάφορΡς ασθένΡιΡς.

΀ι πρέπΡι Ξ½Ξ± Ο„ΟΟŽΟ„Ξ΅ Ξ³ΞΉΞ± σωστΞ� αποτοξίνωση

Ξ§ΟΞ΅ΞΉΞ±ΞΆΟŒΞΌΞ±ΟƒΟ„Ξ΅ όλα τα θρΡπτικά συστατικά, ΟŒΟ€Ο‰Ο‚ βιταμίνΡς, μέταλλα ΞΊΞ±ΞΉ φυτοθρΡπτικά συστατικά (καροτΡνοΡιδΞ�, φλαβονοΡιδΞ� κλπ) που υποστηρί΢ουν τα Ξ­Ξ½ΞΆΟ…ΞΌΞ± ΞΊΞ±ΞΉ τις μΡταβολικές διαδικασίΡς που Ρμπλέκονται στις φάσΡις 1-3 της φυσικΞ�Ο‚ αποτοξίνωσης του οργανισμού.

Αυτά ΞΈΞ± τα βρΡίτΡ στις Ξ±ΞΊΟŒΞ»ΞΏΟ…ΞΈΞ΅Ο‚ τροφές:

Λαχανικά: Είναι σημαντικΞ� Ξ· ουσία αλλικίνη σΡ κρΡμμύδια, ΟƒΞΊΟŒΟΞ΄ΞΏ, ΟƒΟ‡ΞΏΞΉΞ½ΟŒΟ€ΟΞ±ΟƒΞΏ ΞΊΞ±ΞΉ πράσα

Πράσινα: ΞœΟ€ΟΟŒΞΊΞΏΞ»ΞΏ, λαχανάκια Ξ’ΟΟ…ΞΎΞ΅Ξ»Ξ»ΟŽΞ½, κινΡ΢ικό λάχανο (bok choy), λάχανο, κουνουπίδι, λάχανο kale, ραπανάκια, χρένο, γογγύλια ΞΊΞ±ΞΉ κάρδαμο

Άλλα πράσινα: ΀Ρύτλα, σέλινο, αγγούρι ΞΊΞ±ΞΉ σπανάκι

Φρούτα: Αβοκάντο, Ξ²Ξ±ΞΊΞΊΞ―Ξ½ΞΉΞ±, Ξ²Ξ±Ο„ΟŒΞΌΞΏΟ…ΟΞ±, ΞΌΞ�λα, αχλάδια, γκρέιπφρουτ, λΡμόνια, πορτοκάλια ΞΊΞ±ΞΉ φλούδΡς Ξ΅ΟƒΟ€Ξ΅ΟΞΉΞ΄ΞΏΞ΅ΞΉΞ΄ΟŽΞ½

ΞŒΟƒΟ€ΟΞΉΞ±: Φακές, Ο†Ξ±ΟƒΟŒΞ»ΞΉΞ±, αρακάς ΞΊΞ±ΞΉ ρΡβίθια

Λίπη: Ξ•Ξ»Ξ±ΞΉΟŒΞ»Ξ±Ξ΄ΞΏ, έλαιο canola, αμύγδαλα, καρύδια Βρα΢ιλίας, φουντούκια ΞΊΞ±ΞΉ φιστίκια

Ξ’ΟŒΟ„Ξ±Ξ½Ξ± ΞΊΞ±ΞΉ μπαχαρικά: ΔΡντρολίβανο, κύμινο, κουρκούμη, ΟƒΟ€ΟŒΟΞΏΞΉ ΞΊΞ±ΞΉ έλαιο Ξ±Ο€ΟŒ άνηθο

Ξ˜Ξ±Ξ»Ξ±ΟƒΟƒΞΉΞ½Ξ¬: Άγριος ΟƒΞΏΞ»ΞΏΞΌΟŒΟ‚ ΞΊΞ±ΞΉ σαρδέλΡς

Ζωικές πρωτΡΐνΡς: ΞšΞΏΟ„ΟŒΟ€ΞΏΟ…Ξ»ΞΏ βιολογικΞ�Ο‚ ΡκτροφΞ�Ο‚, γαλοπούλα ΞΊΞ±ΞΉ άγρια θηράματα (κρέας Ξ±Ο€ΟŒ “ΞΊΟ…Ξ½Ξ�Ξ³ΞΉ”)

Βασικά σημΡία που πρέπΡι Ξ½Ξ± πάντα Ξ½Ξ± θυμάστΡ

ΠρέπΡι Ξ½Ξ± ΞΊΞ±Ο„Ξ±Ξ½Ξ±Ξ»ΟŽΞ½Ξ΅Ο„Ξ΅ ΞΌΞΉΞ± μΡγάλη ποικιλία Ξ±Ο€ΟŒ φρέσκα λαχανικά ΞΊΞ±ΞΉ φρούτα καθημΡρινά

ΕπιλέγΡτΡ τροφές που Ρίναι ολικΞ�Ο‚ άλΡσης, ΟŒΟ‡ΞΉ ΡπΡξΡργασμένΡς ΞΊΞ±ΞΉ χωρίς συνθΡτικές ουσίΡς

ΠρέπΡι Ξ½Ξ± ΞΊΞ±Ο„Ξ±Ξ½Ξ±Ξ»ΟŽΞ½Ξ΅Ο„Ξ΅ τουλάχιστον 6 ποτΞ�ρια νΡρού την ημέρα

ΕξασφαλίστΡ την βέλτιστη λΡιτουργία του Ρντέρου ΞΌΞ΅ την κατανάλωση Ο„ΟΞΏΟ†ΟŽΞ½ ΞΌΞ΅ Ο…ΟˆΞ·Ξ»Ξ� Ο€Ξ΅ΟΞΉΞ΅ΞΊΟ„ΞΉΞΊΟŒΟ„Ξ·Ο„Ξ± σΡ φυτικές ίνΡς, ΟŒΟ€Ο‰Ο‚ δημητριακά ολικΞ�Ο‚ αλέσΡως (κριθάρι, κινόα, ΞΊΞ±Ξ»Ξ±ΞΌΟ€ΟŒΞΊΞΉ, νιφάδΡς Ξ²ΟΟŽΞΌΞ·Ο‚ ΞΊΞ±ΞΉ άγριο/ΞΊΞ±ΟƒΟ„Ξ±Ξ½ΟŒ ρύ΢ι)

ΠρέπΡι Ξ½Ξ± ασκΡίστΡ έστω ΞΊΞ±ΞΉ λίγο σΡ τακτικΞ� βάση, Ο„ΟŒΟƒΞΏ ΟŽΟƒΟ„Ξ΅ Ξ½Ξ± ΞΉΞ΄ΟΟŽΞ½Ξ΅Ο„Ξ΅ Ξ±Ο€ΟŒ την άσκηση

ourlife.gr



ΑφΞ�στΡ το ΟƒΟ‡ΟŒΞ»ΞΉΟŒ σας

Ο ΟƒΟ‰ΟƒΟ„ΟŒΟ‚ Ο„ΟΟŒΟ€ΞΏΟ‚ Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± κάνΡτΡ αποτοξίνωση: ΀ι πρέπΡι Ξ½Ξ± Ο„ΟΟŽΟ„Ξ΅ Reviewed by Giorgos on Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017 Rating: 5

ΑφΞ�στΡ το ΟƒΟ‡ΟŒΞ»ΞΉΟŒ σας

Φόρμα Ρπικοινωνίας

Όνομα

Ξ—Ξ»Ξ΅ΞΊΟ„ΟΞΏΞ½ΞΉΞΊΟŒ ταχυδρομΡίο *

ΜΞ�Ξ½Ο…ΞΌΞ± *

Ξ‘Ο€ΟŒ το Blogger.