Abito

Δείτε επίσης

random

Ο Τσακίρης Αντώνης από την Δράμα στον Ελληνικό ημιτελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού Cocktail "Bacardi Legacy"!







Διπλό χτύπημα για τον Τσακίρη Αντώνη από την Δράμα, ο οποίος μετά την πρωτιά του στο "The Coca-Cola Expert" και το ταξίδι του στην Nεα Υόρκη, προκρίθηκε στον Ελληνικό ημιτελικό του Bacardi Legacy 2017




Έναν από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς Cocktail παγκοσμίως που τον ενέταξε στους Top 50 finalist της Νοτίου Ευρώπης βάζοντας πλώρη για την Αθήνα. 

Εκεί, θα διαγωνιστεί ανάμεσα στα 10 κορυφαία ονόματα του χώρου του Bartending και θα προσπαθήσει να καθιερώσει το Cocktail του ώστε να μείνει στην ιστορία των "Classic Cocktail".

Ας του στείλουμε θετική ενέργεια!





Σου αρέσει να γράφεις; Στείλε μήνυμα στο proklitiko@hotmail.gr! Έλα και εσύ στην παρέα μας!




Αφήστε το σχόλιό σας                                                         
Ο Τσακίρης Αντώνης από την Δράμα στον Ελληνικό ημιτελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού Cocktail "Bacardi Legacy"! Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.