Abito

Δείτε επίσης

random

Στεφανίδη: Δεν έφτανε να κερδίσω, ήθελα και το ρεκόρ





Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κατερίνα Στεφανίδη


Δύσκολο να περιγραφούν με λόγια τα συναισθήματα της Κατερίνας Στεφανίδης, όπως φάνηκε και με τις δηλώσεις της μετά τη μεγάλη της επιτυχία.

Ο πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ δήλωσε εκστασιασμένη για το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο τόνισε ότι αν οι καιρικές συνθήκες ευνοούσαν ίσως να έκανε και ρεκόρ.

«Είμαι εκστασιασμένη που κατάφερα να κατακτήσω το χρυσό και να βελτιώσω το ρεκόρ διοργάνωσης της Ισινμπάγεβα. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Ήμουν έτοιμη να πηδήσω ακόμη υψηλότερα όμως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές. Θεωρούσα πως το 4,45 μ. θα δώσει μετάλλιο και με το 4,70 μ. ήμουν σίγουρη πως θα κερδίσω, ωστόσο δεν μου έφτανε αυτό ήθελα και το ρεκόρ».

Η Στεφανίδη πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της και πρώτο της ελληνικής αποστολής στο Άμστερνταμ. Μέχρι σήμερα μετρούσε δύο ασημένια (στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης το 2014 και στο κλειστό της Πράγας το 2015) κι ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού, φέτος στο Πόρτλαντ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 4.81μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων.

Πηγή: sport-fm.gr




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Στεφανίδη: Δεν έφτανε να κερδίσω, ήθελα και το ρεκόρ Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.