Abito

Δείτε επίσης

random

Ελληνίδα παρουσιάστρια αναστάτωσε το Instagram με το σώμα της





Είναι νέα, ωραία και δεν υπάρχει μέρα που το όνομά της δεν φιγουράρει στα περιοδικά.



Με τον σύζυγό της είναι χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Αν και έχει περάσει τρεις εγκυμοσύνες, το κορμί της είναι άψογο, αψεγάδιαστο και αν δει κανείς την συγκεκριμένη φωτογραφία, χωρίς να ξέρει ποια είναι σίγουρα θα πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει παιδιά. 

Είναι από τις τυχερές γυναίκες που παρά τις γέννες, το κορμί της δεν άλλαξε καθόλου από τότε που ήταν μικρή.



Η Αλέκα Καμηλά, υπήρξε μοντέλο και παρουσιάστρια, και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη ωραιότερη και σeξι. 

Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες. «Υπέροχες καλοκαιρινές μέρες», σχολίασε, καθώς μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της απολαμβάνουν μερικές μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, στο εξοχικό τους στη Χαλκιδική.

mothersblog.gr




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Ελληνίδα παρουσιάστρια αναστάτωσε το Instagram με το σώμα της Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.