Abito

Δείτε επίσης

random

Δράμα: Δημόσια ενημέρωση για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Δημήτρη Κυριαζίδη





Η χορήγηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θεσπίστηκε από την Νέα Δημοκρατία και αφορούσε 13 Δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και τον Δήμο Δράμας.



Η επιλογή αυτή έγινε με βασικό κριτήριο την οικονομική κατάσταση περιοχών της χώρας και ο Νομός μας δυστυχώς συγκαταλέγεται στους φτωχότερους Νομούς της Χώρας

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «πάγωσε» την χορήγηση του επιδόματος αυτού και αφού πέρασαν 18 μήνες «βάφτισε» το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ως επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης και αποφάσισε την χορήγηση του, ως λέγεται εντός εβδομάδας σε τριάντα Δήμους, πλην, όμως εξαίρεσε τη Δράμα, και για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη «επέλεξε» την Ορεστιάδα και την Καβάλα.

Κατά τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Καβάλα είναι φτωχότερη της Δράμας. Προφανώς άλλα στοιχεία υπερίσχυσαν και βεβαίως οι «γνωστοί – άγνωστοι» που έσκιζαν τα ιμάτια τους, όταν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία για το παραμικρό, σήμερα ποιούν την νήσσαν, όπως επίσης και για ένα σωρό άλλα ζητήματα που αρνητικά εξελίσσονται για τον τόπο μας.



Από το γραφείο ενημέρωσης




Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Δράμα: Δημόσια ενημέρωση για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Δημήτρη Κυριαζίδη Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Ιουλίου 12, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.