Abito

Δείτε επίσης

random

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό στην Γέφυρα του Νέστου - Σκοτώθηκαν δύο 24χρονες κοπέλες σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα δύο 24χρονες σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών, στη γέφυρα του Νέστου, στα όρια των Νομών Καβάλας και Ξάνθης.



Λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες Ρουμανίας, στο ρεύμα προς Ξάνθη, έχασε τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκε. Σ

τη συνέχεια το Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαρές γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, στην ίδια κατεύθυνση, προσέκρουσε πάνω του, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 24χρονη οδηγός και η συνομήλικη συνοδηγός του οχήματος.

Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι δύο συνεπιβάτιδες τους, που κάθονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο θάνατος της οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ η συνοδηγός της εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.









Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Τραγωδία στην Εγνατία Οδό στην Γέφυρα του Νέστου - Σκοτώθηκαν δύο 24χρονες κοπέλες σε τροχαίο Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Μαΐου 03, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.