Abito

Δείτε επίσης

random

Σημαντικά έργα στον χώρο του πολιτισμού στη Δράμα και την Ξάνθη





Στην έγκριση επτά προγραμματικών συμβάσεων με το υπουργείο Πολιτισμού και στη χρηματοδότησή τους, προχώρησε κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Πέντε από αυτά αφορούν στη Δράμα και συγκεκριμένα στην αρχαιολογική τεκμηρίωση και ανάδειξη της περιοχής Ποταμών, Ακρόπολης και Πολίσματος Πλατανιάς, Κεφαλαρίου και Ακρόπολης Μααρά καθώς και στις δοκιμαστικές τομές στην μεγάλη τούμπα της Καλής Βρύσης. 

Τα άλλα δυο έργα αφορούν στην Ξάνθη, στην μελέτη για την αποκατάσταση και ανάδειξη του Φρουρίου της Ξάνθειας και στην ανάδειξη του ανάγλυφου Μίθρα Ταυροκτόνου στις Θέρμες.







Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Σημαντικά έργα στον χώρο του πολιτισμού στη Δράμα και την Ξάνθη Reviewed by Giorgos on Τρίτη, Μαΐου 17, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.