Abito


Δείτε επίσης

random

Στο Chico Bar ο Christos Fourkis για non stop διασκέδαση!





Ο Christos Fourkis, έρχεται για πρώτη φορά στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Chico Bar 



Την Κυριακή 15/5, μετά τις 18:00.. στα deck's του Chico Bar στην Δράμα, θα βρίσκεται ο Christos Fourkis  για να μας ανεβάσει με τα μοναδικά και ιδιαίτερα remix του.




Ο Christos Fourkis γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο το 1981 και η μεγάλη του αγάπη για τη μουσική ξεκίνησε στην ηλικία των 16 ετών. 

Από τότε άρχισε το μαγικό του ταξίδι, το οποίο διαρκεί μέχρι και σήμερα. Έχει συμμετάσχει στις πιο φημισμένες συλλογές στο κόσμο, όπως το “Buddha Bar”, το “Ministry Of Sound”, το “Obsession Lounge” και το "Velvet Fashion Magazine", αλλά και σε πολλές συλλογές της Ibiza. 

Μετρά στο ενεργητικό του πάνω από 600 μουσικές παραγωγές, ενώ έχει ήδη πέντε άλμπουμ, λαμβάνοντας feedback από τα μεγαλύτερα ονόματα της dance σκηνής του εξωτερικού.

Οι ήχοι του Χρήστου κινούνται σε ρυθμούς house, deep house, progressive house και lounge. 







Τον περιμένουμε λοιπόν για ένα μοναδικό party στο Chico Bar, στην Δράμα..

Εμείς θα είμαστε εκεί.. εσύ θα λείπεις?




Χορηγός Επικοινωνίας: Proklitiko.gr






Αφήστε το σχόλιό σας
                                                         
Στο Chico Bar ο Christos Fourkis για non stop διασκέδαση! Reviewed by Giorgos on Τετάρτη, Μαΐου 11, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Από το Blogger.