Abito

Δείτε επίσης

random

Sεx-Factor: Το σόου που θα «ανακαλύψει» τους καλύτερους π0ρνοστάρ! (Βίντεο)





Το ριάλιτι θα παρουσιάζει η διάσημη Ασιάτισσα πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Asa Akira, ενώ σε αυτό αναμένεται να εμφανιστούν και πολλοί «αστέρες» και... ειδικοί του χώρου




Ευκαιρίες σε όσους νέες και νέους το επιθυμούν να γίνου οι επόμενοι, «καυτοί» αστέρες της π0ρνό βιομηχανίας δίνει ένα νέο σόου... ταλέντων στη Βρετανία.

Κι όμως, το «Sεx Factor» είναι γεγονός και αναμένεται με ανυπομονησία από τους χρήστες του Διαδικτύου.

Το ριάλιτι σόου θα παρακολουθεί τις ζωές οκτώ γυναικών και οκτώ αντρών οι οποίοι θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν ένα χρηματικό βραβείο που αγγίζει τις 700.000 λίρες και φυσικά, τον τίτλο των καλύτερων π0ρνοστάρ!

Την παραγωγή του σόου έχει αναλάβει η ιστοσελίδα π0ρνογραφικού περιεχομένου xHamster η οποία μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Sεx Factor» για να προωθήσει το ριάλιτι, το οποίο θα έχει δύο νικητές, έναν άντρα και μία γυναίκα.

Το σόου θα παρουσιάζει η π0ρνοστάρ Asa Akira, ενώ σε αυτό αναμένεται να εμφανιστούν και πολλοί «αστέρες» και ειδικοί του χώρου.

Και αν αναρωτιέστε, ο δημιουργός και παραγωγός του σόου αποκάλυψε ότι τα τα επεισόδια του «Sεx Factor» θα είναι γεμάτα με «σκληρό» σeξ, χιούμορ και πολύ δράμα.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους, θα αναγκαστούν να κάνουν σeξ on camera και να δοκιμαστούν σε πολλές, δύσκολες και... πικάντικες προκλήσεις, αν θέλουν να κερδίζουν τα λεφτά και τον τίτλο.

Το σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου στο SεxFactor.com.











Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Sεx-Factor: Το σόου που θα «ανακαλύψει» τους καλύτερους π0ρνοστάρ! (Βίντεο) Reviewed by Proklitikos on Κυριακή, Μαΐου 15, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.