Abito

Δείτε επίσης

random

Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016






Η Δραμοινογνωσία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο και τα οινοποιεία της Δράμας μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με επίκεντρο τον οίνο!



Είναι ένα κάλεσμα για να εξοικειωθείτε με τη γη του Διονύσου, να μυηθείτε στις αξίες της, να γευτείτε και να γίνει κοινωνοί της μοναδικότητάς της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα δρώμενων και εκδηλώσεων του πολιτισμού της γεύσης -και όχι μόνον- κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας και βεβαίως να απολαύσετε εξαιρετικές επώνυμες ετικέτες εκλεκτού δραμινού οίνου σε ειδικές τιμές στα συμβεβλημένα εστιατόρια και café-bar.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το σαββατοκύριακο στα οινοποιεία τα οποία είναι ανοιχτά για το κοινό και προσφέρουν ξεναγήσεις στους χώρους παραγωγής, στα κελάρια και στα φιλοξενούμενα έργα τέχνης καθώς και δωρεάν γευστικές δοκιμές.



Δραμοινογνωσία: Γεύση οίνου, επίγευση πολιτισμού.





Πρόγραμμα εκδηλώσεων Δραμοινογνωσία 2016:




 









Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Πρόγραμμα εκδηλώσεων ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2016 Reviewed by Proklitikos on Σάββατο, Μαΐου 14, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.