Abito

Δείτε επίσης

random

Στο Chico Bar ο Aristotelis Papadopoulos: The Cocktail Guru - World Class Champion London 2009







Ο Aristotelis Papadopoulos, έρχεται στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Chico Bar για να μας παρουσιάσει τα μοναδικά του Cocktail



Την Κυριακή 22/5, μετά τις 20:00... στο Chico Bar στην Δράμα, θα βρίσκεται ο ο παγκόσμιος νικητής του World Class το 2009, Aristotelis Papadopoulos 




Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος ήταν ο παγκόσμιος νικητής του World Class το 2009, στην πρώτη χρονιά ενός διαγωνισμού που εξελίχθηκε στον κορυφαίο και δημοφιλέστερο θεσμό του mixology παγκοσμίως. 

Είναι ο μαναδικός Έλληνας βραβευμένος mixology

Πλέον το World Class πρόκειται για τη σημαντικότερη πλατφόρμα εκπαίδευσης bartender, αλλά και ανταλλαγής πρωτοποριακών ιδεών που διοχετεύονται στα καλύτερα μπαρ του πλανήτη.






Ο mixologist λοιπόν τολμά να δημιουργεί αφήνοντας τη φαντασία του ελεύθερη και χρησιμοποιώντας τεχνικές της λεγόμενης μοριακής γαστρονομίας, όπως οι αφροί, οι σφαιροποιήσεις, ο ξηρός πάγος και το άχνισμά του, το υγρό άζωτο και το «μαγείρεμα» στην παγωγιά των –200°C.

Τα κοκτέιλ νέα γενιάς είναι γαστρονομικοί πειρασμοί που δεν διστάζουν να καινοτομήσουν, μέσα από νέους πρωτόγνωρους γευστικούς συνδυασμούς στο ποτήρι, ούτε να αποδώσουν σε πόσιμη εκδοχή τα πιο απρόσμενα concepts.





Τον περιμένουμε λοιπόν στο Chico Bar, στην Δράμα.. για να γευτούμε τα ιδιαίτερα και μοναδικά του  cocktail..

Εμείς θα είμαστε εκεί.. εσύ θα λείπεις?




Χορηγός Επικοινωνίας: Proklitiko.gr









Euro 2016

Αφήστε το σχόλιό σας                                                         Ακολουθήστε μας στο facebook:
Στο Chico Bar ο Aristotelis Papadopoulos: The Cocktail Guru - World Class Champion London 2009 Reviewed by Proklitikos on Τρίτη, Μαΐου 17, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.