Abito

Δείτε επίσης

random

Madwalk 2016: Ποια κέρδισε τη μάχη του ντεκολτέ; (Εικόνες)


Λαμπερές και άκρως ευδιάθετες περπάτησαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των MadWalk 2016, τραβώντας πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.



Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, διοργανώθηκε φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά από το Mad. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας αλλά και αγαπημένα νεανικά brands ενώθηκαν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδύασε ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Λαμπερές και άκρως ευδιάθετες περπάτησαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί των MadWalk 2016, τραβώντας πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, από το κόκκινο χαλί αλλά και από τη σκηνή των βραβείων, που ήταν αρκετά αποκαλυπτικές.

Ποια κέρδισε τη μάχη του ντεκολτέ; Δείτε και αποφασίστε.




Μαίρη Συνατσάκη




 

Ελένη Φουρέιρα




 

Τάμτα



 

Γωγώ Μαστροκώστα




 

Μαρία Κορινθίου




 

Courtney Parker




 

Demy




 


Νικολέτα Καρρά




 

Δέσποινα Βανδή




 

Τάμτα




 

Δέσποινα Βανδή




 

Μαίρη Συνατσάκη






Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Madwalk 2016: Ποια κέρδισε τη μάχη του ντεκολτέ; (Εικόνες) Reviewed by Proklitikos on 4:00 μ.μ. Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.