Abito

Δείτε επίσης

random

Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας :Ανακοίνωση Αποχής 16.04 - 25.04.2016




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ∆.Σ. του ∆ικηγορικού Συλλόγου ∆ράµας, σε έκτακτη σηµερινή συνεδρίασή του ε-πικύρωσε την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων ∆ικηγορικών Συλλό-γων Ελλάδας της 14.04.2016 περί αποχής από τα καθήκοντα των ∆ικηγόρων όλης της χώ-ρας από το Σάββατο 16.04.2016 έως και την Μεγ. ∆ευτέρα 25.04.2016.-


ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Α∆ΕΙΩΝ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16.04.2016

ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓ. ∆ΕΥΤΕΡΑ 25.04.2016

1) Παραγραφές – προθεσµίες (αστικά, διοικητικά, ποινικά, συµπεριλαµβανοµένης και της συµπλήρωσης ορίου προσωρινής κράτησης).

2) Αναστολές πλειστηριασµών πρώτης κατοικίας και µόνον.

3) Για τις ποινικές υποθέσεις στα πληµµελήµατα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι για πληµµελήµατα που από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως έχει συµπληρωθεί 6ετία σε α΄ βαθµό και 7ετία σε β΄ βαθµό.

∆εν απαιτείται άδεια στην κατάθεση προτάσεων (20ήµερο) και προσθήκης – αντίκρουσης της τακτικής Πολυµελούς, καθώς και της επικαιροποίησης των φακέλων του Ν. 3869/2010, σύµφωνα µε την από 16.03.2016 απόφαση της Γ.Σ. του ∆.Σ.∆. .-


Αναβολές

Για τη διευκόλυνση όλων κατά τη διάρκεια της αποχής θα επιτρέπεται στους συνα-δέλφους η παράσταση ενώπιον των δικαστηρίων για την υποβολή αιτήµατος αναβολής, µε την υποχρέωση - στην περίπτωση µη παράστασης της πλευράς του αντιδίκου - να προβαί-νουν αµελλητί και µε κάθε πρόσφορο µέσο στην ενηµέρωση του συναδέλφου που εκπρο-σωπεί την πλευρά του αντιδίκου για την ηµεροµηνία της νέας δικασίµου.







Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας :Ανακοίνωση Αποχής 16.04 - 25.04.2016 Reviewed by Giorgos on 8:30 μ.μ. Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.