Abito

Δείτε επίσης

random

Ερευνα: Γυναίκες και πρωκτικό σeξ – σοκάρουν τα αποτελέσματα!


Η νέα έρευνα που αποκαλύπτει το πόσο συχνό είναι το φαινόμενο του πρωκτικού σeξ θα σας σοκάρει με τα αποτελέσματά της.



Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη, σε ένα δείγμα 130 εφήβων (16-18 ετών) αποδείχτηκε ότι το πρωκτικό σeξ δεν είναι μία πράξη που την επιδιώκουν πάντα και τα δύο μέλη του ζευγαριού αλλά κυρίως τα αγόρια!


Σύμφωνα με τους ερευνητές της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου οι οποίοι διεξήγαγαν την έρευνα προκειμένου να κατανοηθεί ο λόγος που η νεολαία κάνει πρωκτικό σeξ, και ο λόγος είναι ότι τα αγόρια πιέζουν επίμονα –μέχρι σημείου παρενόχλησης- τα κορίτσια να δεχτούν αυτή τη μορφή σeξουαλικής επαφής αν και γνωρίζουν πως αυτό μπορεί να τους προκαλέσει πόνο.

Κάπως έτσι προκύπτει ότι τα κορίτσια είναι φυσιολογικό ότι θα δεχτούν πιέσεις στην εφηβική τους ηλικία για πρωκτικό σeξ από τους συντρόφους τους οι οποίοι εμπνέονται από σκηνές που παρακολουθούν σε ταινίες πορνό ή για να ανταγωνιστούν τους φίλους τους που περιγράφουν πως έχουν σχετικές εμπειρίες.

Τέλος η έρευνα απέδειξε ότι το πρωκτικό σeξ γίνεται ολοένα και πιο συχνό στη νεολαία ωστόσο λείπει η διαπαιδαγώγηση με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτη ανάγκη να υπάρξει διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών και αφού υπάρχει κοινή συναίνεση τότε να πραγματοποιηθεί η σεξουαλική επαφή.

Επίσης, αναγκαία κρίνεται και η εκπαίδευση τους πάνω σε τεχνικές που μειώνουν τον πόνο αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύει ο συγκεκριμένος τρόπος επαφής.






Ενημερωθείτε για τα νέα μας άρθρα πατώντας
στην σελίδα μας στο Facebook!



Ερευνα: Γυναίκες και πρωκτικό σeξ – σοκάρουν τα αποτελέσματα! Reviewed by Proklitikos on Πέμπτη, Απριλίου 28, 2016 Rating: 5
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Powered by Blogger.