Το μοντέλο που φοράει... κορσέ 23 ώρες την ημέρα! (Εικόνες) - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Το μοντέλο που φοράει... κορσέ 23 ώρες την ημέρα! (Εικόνες)

Αναρτήθηκε :

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

στις 12:30 μ.μ.
Κατηγορία:





Δείτε τις φωτογραφίες


Ο λόγος για την Aleira Avendaño από το Καράκας της Βενεζουέλας, η οποία φοράει τον κορσέ της 23 ώρες το 24ώρο..!

Το 25χρονο μοντέλο έχει καταφέρει να έχει μέση 20εκ., καθώς δεν αποχωρίζεται τον αγαπημένο της κορσέ... τα τελευταία έξι χρόνια.

Σίγουρα θα απορείτε το γιατί...Όπως η ίδια δήλωσε στο βρετανικό Μirror: '' Έχω μια απίστευτη εμμονή με τους κορσέδες και τους ιμάντες, λατρεύω να κοιμάμαι φορώντας τους''.

Οι γιατροί ωστόσο δεν έχουν την ίδια γνώμη καθώς την έχουν προειδοποιήσει πως ο κορσές εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για το σώμα της, όσο και για την υγεία της!

Το μοντέλο παρόλα αυτά δε πτοείται και συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα των περαστικών κάθε φορά που κυκλοφορεί. Όσον άφορα τη παράλογη συρρίκνωση της μέσης της η ίδια υποστηρίζει:« Δεν πονάω καθόλου, δεν νιώθω καμία ενόχληση πλέον, διατηρώ το σωματότυπο της κλεψύδρας με σωστή διατροφή και άσκηση. Τρώω μόνο πολύ μικρές ποσότητες κυρίως ασπράδια αυγών, ανανά, πολλά φρούτα και λίγο κρέας. Έχω μια πολύ ισορροπημένη διατροφή.Κάνω κοιλιακούς, βάρη και ό, τι μπορώ για να βρίσκομαι σε φόρμα», λέει.

Στον αντίποδα βρίσκεται ο γιατρός, του μοντέλου, Andrés Ruiz ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί προς το παρόν να μην υπάρχει εμφανής βλάβη στο θώρακα αλλά μελλοντικά η Aleira θα αντιμετωπίση σοβαρά προβλήματα υγείας.




Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top