Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή νόμιζε ότι τον παρακολουθεί η CIA - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

Tabs

Flexible Home Layout

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή νόμιζε ότι τον παρακολουθεί η CIA

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
1:30 μ.μ. |





Σοκ στη Θεσσαλονίκη για τον άτυχο αστυνομικό



Σοκαρισμένοι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη από την αυτοκτονία ενός συναδέλφου τους που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του πριν λίγες εβδομάδες στη Νεάπολη. 

Ο αστυνομικός υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά του είχε αφαιρεθεί η άδεια οπλοκατοχής καθώς δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε η CIA

Σύμφωνα με το thestival, ο αυτόχειρας είχε υπηρετήσει παλαιότερα στην φρουρά πρώην αμερικανού προξένου της Θεσσαλονίκης κι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέκτησε εμμονές μετά το πέρασμά του από την φρουρά του αμερικανού προξένου και νόμιζε ότι η CIA τον παρακολουθούσε.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή νόμιζε ότι τον παρακολουθεί η CIA Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos

Scroll to Top