Απίστευτη εφαρμογή: Γράφεις το επώνυμό σου και βρίσκεις την καταγωγή σου! - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News

Tabs

Flexible Home Layout

Απίστευτη εφαρμογή: Γράφεις το επώνυμό σου και βρίσκεις την καταγωγή σου!

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014
1:30 μ.μ. | |





Μάθε από... που κρατά η σκούφια σου!




Πάνω κάτω ξέρουμε από πού καταγόμαστε. Κάποιοι, δε, αναζητούν τις ρίζες τους στα βάθη των αιώνων. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που θα ήθελαν να μάθουν πόσοι άλλοι έχουν το ίδιο επώνυμο με αυτούς και σε ποιες περιοχές της Ελλάδας βρίσκονται.

Με μια εφαρμογή τα έχεις όλα αυτά μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πληκτρολογείς το επώνυμό σου και αυτομάτως ένας χάρτης της Ελλάδας με κόκκινα σημάδια ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

Αρκεί βέβαια να μην λέγεσαι... Παπαδόπουλος διότι τότε ο χάρτης της Ελλάδας θα κοκκινίσει!


Η εφαρμογή βρίσκεται εδώ




Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Απίστευτη εφαρμογή: Γράφεις το επώνυμό σου και βρίσκεις την καταγωγή σου! Description: Rating: 5 Reviewed By: Proklitikos

Scroll to Top