Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

4:00 μ.μ.





Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί



Σοκαρισμένοι έμειναν οι Αστυνομικοί της Ξάνθης από την περίπτωση ενός 38χρονου ο οποίος συνελήφθη να αυτοϊκανοποιείται στο πάρκο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Ξάνθη!

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr, o συγκεκριμένος τύπος στάθμευε το αυτοκίνητό του στο πάρκο, σε ώρες μεγάλη κυκλοφορίας, κυρίως μεσημβρινές και απογευματινές και αυτοϊκανοποιούνταν μέσα σε αυτό. Σημειωτέον ότι πρόκειται για οικογενειάρχη.

Οι αστυνομικές αρχές ανησύχησαν για τα κίνητρα του συγκεκριμένου ανθρώπου, δεδομένου ότι στο πάρκο Μεγάλο Αλεξάνδρου παίζουν συνεχώς παιδιά διαφόρων ηλικιών. Όμως –και κατά δήλωση του ίδιου του συλληφθέντα- δεν φαίνεται να έχει τέτοιου είδους ανωμαλίες αλλά το σημείο όπου στάθμευε το όχημα ήταν τυχαίο.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως ενώ η περίπτωσή του έχει προκαλέσει σοκ στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν.



Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.