Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

2:00 μ.μ.





Δεκάδες άτομα πέταξαν τα ρούχα τους και συμμετείχαν στην 7η διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία, στη Θεσσαλονίκη 


Ραντεβού την Παρασκευή (06/06) στη Θεσσαλονίκη έδωσαν δεκάδες άτομα, που πέταξαν τα ρούχα τους και πήραν τα ποδήλατά τους, συμμετέχοντας στην 7η διεθνή γυμνή ποδηλατοδρομία.

Αρκετοί άνδρες και γυναίκες, όλων των ηλικιών, δεν δίστασαν να εμφανιστούν γυμνοί ή ημίγυμνοι, έχοντας κάνει body painting, με μηνύματα, μεταξύ άλλων, κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, για τις παραλίες και την ΕΥΑΘ.  

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι μια αυτο-oργανωμένη δράση από ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από τις συλλογικότητες Παιδιά Εν Δράσει και Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης. Φέτος διοργανώνεται με την υποστήριξη και συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.


VIDEOS:













ΕΙΚΟΝΕΣ:
  

  













  





ΠΗΓΗ: thestival.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.