Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Σέρρες και Ξάνθη για σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου - Proklitiko - Ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Latest News


Tabs

Flexible Home Layout

Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Σέρρες και Ξάνθη για σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου

Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014
12:30 π.μ. | |

ΔΡΑΜΑ

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Δράμα σήμερα Σάββατο 21/6, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΚΑΒΑΛΑ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Καβάλα σήμερα Σάββατο 21/6, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΣΕΡΡΕΣ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τις Σέρρες σήμερα Σάββατο 21/6, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 26 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΞΑΝΘΗ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Ξάνθη σήμερα Σάββατο 21/6, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καιρός σε Δράμα, Καβάλα, Σέρρες και Ξάνθη για σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου Description: Rating: 5 Reviewed By: Admin

Scroll to Top