Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

10:30 μ.μ.




Μία περίεργη εικόνα θα συναντήσουν οι ταξιδιώτες που θα περάσουν από το ΚΤΕΛ Καβάλας, καθώς θα πρέπει να πληρώσουν 50 λεπτά για να μπορέσουν να πάνε στην τουαλέτα.



Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, έξω από τις τουαλέτες υπάρχει ένα τραπεζάκι με δύο κυρίες οι οποίες πουλάνε 50 λεπτά ένα μικρό δεματάκι από χαρτί υγείας για να μπορέσουν οι ταξιδιώτες να σκουπιστούν, καθώς μέσα στις τουαλέτες δεν υπάρχει χαρτί ούτε για δείγμα!

Το... αστείο της υπόθεσης είναι ότι κρεμασμένη στον τοίχο είναι μία ταμπέλα που γράφει ότι το φιλοδώρημα είναι προαιρετικό!




 seleo.gr


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.