Ινιέστα: "Αποτύχαμε ως σύνολο" - Proklitiko.gr - Ειδήσεις για τη Δράμα - Περιφέρεια ΑΜ-Θ και όχι μόνο!

Flexible Home Layout

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Ινιέστα: "Αποτύχαμε ως σύνολο"

Αναρτήθηκε :

Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

στις 12:15 π.μ.
Κατηγορία:





Ο Αντρές Ινιέστα έδωσε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο για την κατάκτηση του τίτλου και παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα απέτυχε τη φετινή σεζόν.



Ήταν ένα στενάχωρο φινάλε. Είχαμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Είναι άξιοι πρωταθλητές", 
δήλωσε ο Ισπανός μέσος στο "Canal Plus" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε θριαμβεύτρια την Ατλέτικο με το 1-1 στο "Καμπ Νόου", και πρόσθεσε:


"Έχουμε αποτύχει ως ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, όπως και εκείνοι. Η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και είναι πρωταθλητές. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω".






Ερωτηθείς τέλος για το αν επηρέασε τους παίκτες το κλίμα των τελευταίων ημερών, που ήθελε τον Μαρτίνο να είναι "σίγουρος" για αποχώρηση και τον Λουίς Ενρίκε έτοιμος να αναλάβει (μετά το "διαζύγιο" με τη Θέλτα) ο Ινιέστα απάντησε αρνητικά:

"Δεν μας επηρέασε, σκεφτόμασταν άλλα πράγματα αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Όλα αυτά λέγονται για να λέγονται. Μας πληγώνει που χάσαμε το πρωτάθλημα". 


Εδώ σχολιάζεις εσύ!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Ή επικοινωνήστε μέσω e-mail : [email protected] ** Στην σελίδα παρουσιάζονται διαφημίσεις προερχόμενες από το google adsense. Το proklitiko.gr δεν σχετίζεται με καμία από αυτές, πρόκειται για τυχαίες επιλογές της google.
Scroll to Top