Φάμπριcα Cocktail Bar: Acoustic Route 36 – Live ~ Κυριακή 3/12

Οι Acoustic route 36 είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε στη Δράμα, και κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και bar στη Βόρεια Ελλάδα, με μουσικούς συνοδοιπόρους τον Κωνσταντίνο Ταλέα στην κιθάρα, τον Άγγελο Καλοτραπέζη στην τρομπέτα και το φλικόρνο, και την Σοφία Βαλασιάδου, στην ερμηνεία.

 

Προσανατολισμένοι στο σήμερα, οι Acoustic route 36, έχουν στήσει ένα ολοκληρωμένο μουσικό πρόγραμμα με απρόσμενες επιλογές τραγουδιών, πέρα από χρονικά σύνορα και νόρμες. Σκηνοθετούν σε κάθε τους εμφάνιση ένα ατμοσφαιρικό ηχητικό ψηφιδωτό από διασκευές γνωστών αγαπημένων κομματιών, από blues μελωδίες, soul μουσική και rock μπαλάντες.
Στις μουσικές σκηνές που εμφανίζονται μοιράζονται την κοινή τους όρεξη για τη μουσική και στήνουν μια ατμόσφαιρα χαλαρή, απολαυστική, ικανή να υποβάλει τους ακροατές , δίνουν χώρο στην επικοινωνία με το κοινό και δημιουργούν συναισθήματα που εναλλάσσονται διαρκώς.

Ποιοι είναι:
Ο Κωνσταντίνος Ταλέας, στην δωδεκάχορδη ακουστική κιθάρα, απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ζει και εργάζεται στη Δράμα.

Ο Άγγελος Καλοτραπέζης, στην τρομπέτα και το φλικόρνο, απόφοιτος του τμήματος μουσικών σπουδών του ΕΚΠΑ και του Ωδείου Αθηνών, ζει και εργάζεται στη Δράμα.

Η Σοφία Βαλασιάδου, με μουσικές σπουδές στο κλασσικό τραγούδι, απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, ζει και εργάζεται στη Δράμα.

Είσοδος Ελεύθερη
ΦάμπριCα (FabriCa) – Cocktail Bar
τηλ. 2521550860
Καραισκάκη 11 – ΣΤΟΑ Βασιλειάδη

https://www.facebook.com/SOFKOSAGEL

 

 

 
Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Σχετικές δημοσιεύσεις

agapate_allilous_lets_talk_about_love_with_eftix
loading...