«Νεκρός» ξύπνησε λίγο πριν ο ιατροδικαστής αρχίσει τη νεκροψία

Σοκ στο νεκροτομείο

 

Για όλη του τη ζωή μάλλον θα θυμάται ένας ιατροδικαστής σε φυλακή στην Αστούρια της Ισπανίας. Δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει τη νεκροψία, ο νεκρός αποδείχτηκε όχι και τόσο… νεκρός αφού ξύπνησε.

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Ο τρόφιμος στο σωφρονιστικό κατάστημα βρέθηκε νεκρός στο κελί του και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Όπως μεταδίδει το «telecinco.es», ο Gonzalo Montoya χαρακτηρίστηκε επισήμως νεκρός από τους δύο γιατρούς των φυλακών και σύντομα θα βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο με κατεύθυνση το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Οβιέδο, για να υποβληθεί σε νεκροψία για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του.

Οι ιατροδικαστές δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν ο 29χρονος τρόφιμος άρχισε να βγάζει ήχους. Ο άνδρας είχε πέσει προφανώς σε κατάσταση καταληψίας, όπως δήλωσε τελικά ο ιατροδικαστής, και τόσο η αναπνοή του όσο και οι παλμοί του ήταν τόσο ασθενικοί που δεν μπορούσαν να τους ακούσουν οι γιατροί της φυλακής.

Ο «νεκρός» μεταφέρθηκε τελικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Οβιέδο, όπου πιστοποιήθηκε πως έχαιρε άκρας υγείας. Ο Montoya ένιωθε περίεργα την προηγούμενη ημέρα και η γυναίκα του δήλωσε στα ισπανικά μέσα πως πάσχει από επιληψία.

Μια έρευνα είναι τώρα σε εξέλιξη για το πώς βρέθηκε ένας υγιής άνθρωπος στο τραπέζι του ιατροδικαστή…

news.gr
Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Σχετικές δημοσιεύσεις

agapate_allilous_lets_talk_about_love_with_eftix
loading...
Scroll Up
More in Κόσμος
Ενδιαφέροντα και παράξενα στοιχεία για τον χρυσό

Τι ισχύει για το ακριβό μέταλλο

Close