Έχασε τη μητέρα της από αλκοολισμό και επιτρέπει στα παιδιά της να πίνουν από τα… 13 τους

Η αντισυμβατική μητέρα που συγκέντρωσε τη μήνη των τηλεθεατών

 

Αφήνει τα ανήλικα παιδιά της να πίνουν αλκοόλ, καθώς κάτι τέτοιο, επιμένει, θα τα μάθει να διαχειρίζονται καλύτερα τα οινοπνευματώδη.

Και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την απόφασή της με νύχια και με δόντια, κόντρα μάλιστα σε όσα λέει η επιστήμη και οι εποπτικοί φορείς.

Η 47χρονη Shona Sibary εμφανίστηκε στην πρωινή βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain» για να μας πει πως τα έφηβα παιδιά πίνουν ό,τι θέλουν σε όρους αλκοόλ, σε συγκεκριμένες περιστάσεις πάντα, καθώς κάτι τέτοιο θα τα διδάξει να φέρονται υπεύθυνα.

Η ίδια έχει χάσει εξάλλου τη μητέρα της από αλκοολισμό και ξέρει πως η αντισυμβατική της μέθοδος θα αποτρέψει τα παιδιά από το να πάρουν τον ίδιο δρόμο.

 

annnfkfkdfstsrferereru1

 

Ένας ειδικός πάντως, ο Dr Richard Piper, που εμφανίστηκε στην εκπομπή δίπλα στη μητέρα, μας είπε πως αυτή η προσέγγιση μπορεί να έχει κάλλιστα τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η Shona έχει τέσσερα παιδιά, ηλικίας 18, 16, 14 και 7 ετών, και διατείνεται πως δεν θα μεθύσουν ποτέ, καθώς ξέρουν πώς να έχουν μια υγιή σχέση με το αλκοόλ. Τους έδινε η ίδια μικρές ποσότητες αλκοόλ σε ειδικές περιστάσεις, εξοικειώνοντας έτσι τους οργανισμούς τους με το οινόπνευμα. Γνωρίζουν πια, μας λέει, τη διαφορά του κοινωνικού πότη από τον αλκοολικό και θα πάρουν τον σωστό δρόμο στη ζωή.

Ο Dr Piper λέει όμως πως όσο πιο νέος ξεκινά να πίνει κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι να αναπτύξει αλκοολικές συμπεριφορές αργότερα στη ζωή του…Αφήστε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε μας στο facebook:

Σχετικές δημοσιεύσεις

agapate_allilous_lets_talk_about_love_with_eftix
loading...